Sevgilime hiçbir şey istemiyorum, imam nikahı kıyalım dedim ama ben ev geçindiremem dedi, ondan böyle bir şey beklemediğimi söyledim ama yanaşmıyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik bu kadar kolay değil. İmam nikahını sadece cinsellik için kıymak da doğru değil. Doğru söylüyor öyle çocuk oyuncağı değil bu işler. Ayrıca gerçekten istemiyor ve ben o kadar olgun değilim diyorsa seninle iletişimde olmayı duygusal hazzı seviyordur. Konfor alanından çıkmak istemeyen biridir. Fazlasını bekleme
Yani evlilik zaten kolay degil en azindan aramizda kiyalim dedim engellmiş😂😂😂😂
Nikah arada kiyilacak bir şey değil. Nikahın amacı duyurmaktir. Engellediyse de tebrik ederim Allah böyle insanların sayısını arttırsın adam da Allah korkusu var en azından nefsine yenik düşmemiş
Bakın nikah ciddi bir konu kıyıp bozulacak bir sey degil bazi seylere alet edilecek bir konu da degil benim amacim ciddiyet gostermesi ve ailesine karsi benim icin dik durup yanimda olmasiydi cok farkli yerden anlamissiniz
Aramızda kıyalım dememin sebebi de once dedi ki gizli mi yapıcaz sonra hayır dedim herkese duyuracagız mı ben babama evlendim evleniyorum mi diyecegim bi anda dedi bahane uydurup durdu yani beni soylesin ailesine diye ugrastim onuda red etti bence ben onu engellemeliyim
Böyle bir teklifte bile bulunmaman gerekirdi. Hayatının hiçbir döneminde de bulunma derim. Bu olay seni evliliğe götürmez. Sonrasında çok ciddi hayal kırıklığı yaşarsın. Zaten diğer mesele olduktan sonra neden evlenelim gibi bir düşünceye de düşer. Ayrıca çocuk babasına öyle birşeyi izah etse bile akla gelen tek şey ne niyetle yaptığınız olacak
Canım benim, durumu okurken içim cız etti gerçekten 🥺 Niyetin o kadar temiz ki, sadece sevdiğin adamla bir bağ kurmak istiyorsun. Ama burada asıl mesele ev geçindirmek değil, maalesef sorumluluk almaktan kaçması.
İmam nikahı bile olsa resmiyet veya manevi bir söz vermek onu korkutuyor. Kendini hazır hissetmeyen birini zorlamak seni sadece daha çok yıpratır aşkom 💖 Sen her şeye varım derken onun geri çekilmesi düşünmen gereken büyük bir kırmızı bayrak 💅
Peki sen bu ilişkiye daha ne kadar emek vermeyi düşünüyorsun, hiç bunu kendine sordun mu? ✨
Cevap
15Cevap
adam sorumluluk almaktan kaçıyor net olarak, ev geçindiremem bahanesi de işin asıl yüzünü saklamak için klasik bir kaçış yolu belliki
Ev gecindirecek bir durumu yok ben sadece ciddiyet gormek istemistim
iyi yapıyor. sende böyle oe zinacıya vermeseydin sana sahip çıkacak gerçek adam bulsaydın.
Kimseye bir sey verdigim yok cocuk cinsel anlamda da yaklasmiyor
Beklentin normal, ama istememesi normal değil. Sebebini sordun mu?
Vay g3rizekalı vay bir kaç yıl sonra başını duvara çok vurur bir an önce yeni yelkenlere açıl bence harbi seviypr musun onu
maalesef cok seviyorum
Birbirinizi törpüleyeceksiniz sanırım
Adam hiç olmazsa açık açık söylemiş , söylemeyip hayatı zindan olanlar var , arkana bakmadan kaç
Haklisin
İmam nikahı olabilir aslında resmi bu dönemde çok çok zor
Yanaşmıyor beyefendi beni yanlış anlıyor
Bilmiyorum istemiyor sanirim cocuk oyuncagi degil birakip gidersin falan diyor
Onuda istemiyor ki
Evlilik istemiyor hiçbir türküsünü
Daha cok erken dedi kiydiralim dedi sonra vaz gecti anlamadim
Ne kadar zamandır bieliktesinjz
Bayadir tanisiyoruz 1 senedir de beraberiz
O evlenmiyecek bunu bil ona göre devam et
Peki sagol
sorumsuzdur yakında gözünde erkekliği kalmaz
Zaten yoktu ki
yaşlar kaç
Birlikte olduysan siler gider
Oyle bir durum yokki
Hmm o zaman anlat hele gel
Sen takılmaya açıkmısın
Ciddi düşünmüyo seninle
Takilalim ciddi degilsen dedim sacmalama diyo
En azından imam nikahına okey diyip seni kandırmamış o kadar da kötü niyetli biri değil
😂😂 allah seni
sana gurban olsun
Bencede opup basina koysun
fb olarak mutluyum bozma diyor
Cocuk yanasmiyor ki yanassa ksbdkanskns
harbi çocukmuş... bir erkek bulmayı dene ;)
Sevgim onune geciyor belki nikahsiziz diye yaklasmiyor dedim nikaha da yaklasmiyor
işte başka sorunları var belli ki..
uzak dur ondan. net
Duramiyosam 😂
Kullanılmayı hak ediyorsun demektir. Kimse ondan dağları delmesini istemiyor. Yemek yerken sofraya bir tabak daha koyacak. Ekmeği bölüşeceksiniz. Uzak dur... Senin için basit bir fedakarlık yapmayan, senin için sorumluluk almayan birisi sadece seni becerip bırakmak istiyordur. tabi sen de becerilmeye razıysan sorun yok.
Ben ona gel evlenelim de ayni evin icine girelim diye bir seyde bulunmadim ailene benden bahset ailelerimiz tanissin dedim akrabalarimiz kavgali oldugu icin olmaz dedi bi takim seyler oldu tamam bir iki kisi ogrendi onun tarafindan gel tanis dedim yok dedi hepsini gectim en azindan kendi aramizda bir nikah kiyalim dedim ona da yanasmiyor
Senin anlamadigin nokta kullanilma konusu diyosun da cocuk ona da yanasmiyor iste
Evlenmek istemiyor uzak dur
ayrıl o zaman
Maaşı nedir
Yuksek tam olarak bilmiyorum da evlenelim de ayni evde yasiyalim demedim
Yok neden diyeyim oyle bir beklentim olmadi
Ya ne alaka banane onun massindan bilmem neyinden ben zaten calisiyorum o konuda bir beklentim yok hesap bile odetmiyorum cocuga sadece imam nikahimiz olsun dedim
Ne şanslı pcler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?