Sevginin ne olduğunu bilmeyen bir zihin, kendisine sunulan değeri anlamlandıramıyor ve zihinsel bir karmaşa yaşayarak bunun kıymetini bilemiyor. Sonuçta verilen emek ve samimiyet boşa gitmiş olmuyor mu?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevginin ne olduğunu bilmeyen bir zihin, kendisine sunulan değeri anlamlandıramıyor ve zihinsel bir karmaşa yaşayarak bunun kıymetini bilemiyor. Sonuçta verilen emek ve samimiyet boşa gitmiş olmuyor mu?
Haklısınız bir insana sevgi göstermek büyük bir emek, anlayış, sabır, şefkat ve daha bir çok erdemli davranışı beraberinde getirir. Bu yüzden karşınızdaki kişi tüm bunları göremiyor, anlamlandıramıyor ve somut bir zemine oturtamıyorsa o ilişkide sadece alıcı tarafta demektir. Zamanla daha fazla yorulduğunuzu hissedersiniz çünkü her şey karşılıklı olmalıdır. İki insan birbirine birşeyler katabilmelidir. Ondan birşeyler öğrenebildiğini hissetmen gerekir. Bunlardan hiçbiri yoksa yorar, toksikleşir ve bir gün biter.
Hiç sevilmemiş bir kalbe dokunmak asla hata değildir ama çok sabır ister aşkııım 🥺 Sevgi görmemiş bir ruh, kendisine sunulan o güzel değeri ilk başta bir tehdit veya yabancı bir his gibi algılayabilir.
Senin verdiğin o samimi emek boşa gitmiyor aslında, sadece karşı tarafın o sevgiyi sindirmesi zaman alıyor. Kendi içindeki o bencil olmayan güzel sevgiyi sunduğun için kendinle gurur duymalısın 💖
Peki sen şu an onun bu kafa karışıklığını bekleyecek kadar sabırlı hissediyor musun kendinisi? ✨
Cevap
2Cevap
Yaşadım bunu biri bana çok değer verdi ama hiç görmediğim için kabullenmedim inanmadım kırdım döktüm o kadar emek boşa gitti
Hata denendi onaylandıı
evet deneyimim üzerine bunu yazdım bende acaba başka tecrübe eden oldu mu diye merak ettim
Körün gözü açıldığında bastonunu atarmış ilk
konu o gözün açılmaması
Pes etmemeyi öğrettim zor anında yanında oldum dogum gününü bi tek ben kutladım yaralarını sardım iyileştirdim aile oldum bırakıp gitti
Bazılarında aşırı ters tepebiliyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?