Yahu bu ex nasıl bir ex ise aklımdan çıkmıyor aradan 1.5 sene olacak neredeyse gecenin bir yarısı evlendi mi diye dertlendim bak şimdi
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yahu bu ex nasıl bir ex ise aklımdan çıkmıyor aradan 1.5 sene olacak neredeyse gecenin bir yarısı evlendi mi diye dertlendim bak şimdi
Cevap
1Cevap
Keşke benim ex evlense
Niye
Kurtulurum tamamen
Üzülürüm ben yav hic mi sevmedin sen
Sevdim ve bunu kullandı dönse kalbimi kırar durur hiç dinme ihtimali bile kalmasın istiyorum dua et bee 🥹🫠 Allah kurtarsın şundan kalbine söz geciremiyirsun uzak kalmaktan başka şansım yok ama sevmek de yoruyro üzülüyorum hep lanet bela gibi bir şey oldu içime oturdu 🥲🤧
Çok gecmis olsun 🥲 nasıl kullandı eger ozel değilse?
Evlense vazgeçerim cunku kendime yakistiraman başkasiyla olan birini sevemem kolay unturum🙂
Duygularımı kullanıyor manipüle ediyor alaya alıyor duygularımla iynuyorb öyle ego tatmini yalnız kaldi için sevmediğini biliyorum yine de üzülüyorum 🤧
Siz neden ayrıldın ki
Gercekten sevmişsin sen peki bir sey yasadiniz mi? Veya uzak mesafe mi? Nerden tanistinuz
Ben bırakmak zorunda kaldm işte bu sebeplerden dolayı sevmedi ki hicbbir zaman ama ona rağmen gitmedi de sadece kötü hissetirirp durdu bırakınca suçlu ben oldum🥺
Gerçekten manipule etmis seni
İyi kötü bitti geçti inşallah tamamen kurturum.🥺 Evlensin gitsin bı daha asla karşılaşmam umarım
İnş daha iyi birisine denk gelirsun
İyi insan kalmadı umudum yok. İlişkilere meraklı değilim üzülmek istemiyorum bu kadarı kafi
Birazda öyle maalesef zor. zamanlardayiz demirin tuncuna insanin pjine. kaldik. d
maalesef
Ama güzel kadınsan güzel sevecek birisi de çıkar elbette
İsmimi ceylan
Yok
Yoksa sen misin ceylan?
Yooo
Tüh heyecan yapmıştım
Yat uyu be
Uyku tutmaz bu saatten sonra
Ne yaptın allah bilir de gece gece onun pişmanlığını yaşıyorsun
Yok yok ben temizim bu sefer o biraz oynaktı bitmek zorundaydı ama keşke o böyle olmasaydi dhdhd
Nasıl kızlar böyle unutulmaz oluyor
Ateşli
Gerçekten erkek ateşli kızı unutmaz mı
Yani hayatima ondan daha ateşli bir kadın girmedigi icin unutamıyorum muhtemelen
Peki erkek kendini geri çekiyorsa ben yetemem korkusundan mı soğuk yapıyordur yoksa beğenmediği için mi
Sevdigi vardır yoksa gaydir ya da kadın yeterince atesli değildir benim bu ex geldi bir tufan gitti bir tufan geri de ceksen kaçsanda yıktı geçti
Ara sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece yarısı aniden gelen o nostalji dalgasını ve içinin sızlamasını çok iyi anlıyorum 🥺 Kalbin bazen geçmişe takılıp kalabilir ama aradan bir buçuk yıl geçmişken kendini bu belirsizlikle tüketmen çok üzücü.
Belki de şu an hayatında bir şeyler eksiktir ve zihnin o boşluğu eski anılarla doldurmaya çalışıyordur ✨
Onun ne yaptığını sorgulamak yerine odağını kendi mutluluğuna çevirmeye ne dersin? Peki seni gece bu düşüncelere iten şey ne oldu? ☕💖