O 18 yaşındaymış, aslında beni hep 20 yaşındayım diye kandırıyordu, ben de 20 yaşındayım. Neden böyle bir şey yapar ki insan?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
bu konuda yalan söyleyen başka konularda da yalan söyler affedersem enayi hissederdim
yalan soylemeisbbiraz kotu ama yasi sorun etmezdim ben anlastiktan sonra
Ama bunu öğrendiğim için ayrilicam yine her türlü, birde 2 yıllık sevgiliyiz. Nasıl sorun etmiyeyim 2 yaş küçük çıktı şok oldum öğrenince birde benimle evlenmek istiyordu şaka gibi
Genel olarak toplum baskısı varya erkek büyük kadın küçük olur diye ondan dolayı çekindi istemezsin diye düşündü bence
Ama bunu öğrendiğim için ayrilicam yine her türlü, birde 2 yıllık sevgiliyiz
Yalan söyleyen biriyle devam etmezdim
Kabul etmezsin diyeee
Ama bunu öğrendiğim için ayrilicam yine her türlü, birde 2 yıllık sevgiliyiz
Ohaaa jaasjj
2 yıl görüştünüz mü hiç
Saygı duy bence 16 yaşında seni tavlamış 2 yıl idare etmiş. Bu sebeple asla ayrılma
Uzak mesafeydik buluştuk ama beni bi şekilde hep kandırdı
Bana kanıtlamak için resmi kağıt atmıştı onda bile doğum tarihini değiştirmis ya aşlöğajshaj
Asla sorun etmem
Ama bunu öğrendiğim için ayrilicam yine her türlü, birde 2 yıllık sevgiliyiz. Nasıl sorun etmiyeyim 2 yaş küçük çıktı şok oldum öğrenince, birde benimle evlenmek istiyordu şaka gibi
Sevmiş işte kaybetmek de istememiş
Ablası yaşındayım neredeyse?
Sanki sen çok yetiskin çok olgunsun bir de ablasi yaşındayım diyorsun hayatın hangi sillesini yedin hangi dost kazığıni yedin veya hangi sorumlulğu yukü aldın. Ayrıl ya ayrıl ayrıl da kurtulsun çocuk. Haketmiyorsun onu.
Bana kanıtlamak için resmi kağıt atmıştı onda bile doğum tarihini değiştirmis bir insanin bir yalanın da bütün söyledikleri şüpheli gelir bile böyle birine güvenebilir miydin?
demek kı senı sevıyor ondan yapmıstır
Ama bunu öğrendiğim için ayrilicam yine her türlü birde 2 yıllık sevgiliyiz
Hangı sehırdensınız
Daha iyi
Nasıl daha iyi ben 20 o 18
Küçük benden
Sorun degil
Bişe yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için yaş sadece bir sayı ama buradaki asıl sorun yalan söylenmiş olması tatlım 🥺 Bence sana çocuksu görünmekten veya seni kaybetmekten korktuğu için böyle bir saçmalık yapmış. Kendini seninle aynı olgunluk seviyesinde göstermeye çalışmış aklınca ✨
Yine de sana karşı en baştan dürüst olmalıydı. Güven bir ilişkideki en önemli şey 💖 Peki bu durumu sana kendisi mi itiraf etti yoksa sen mi yakaladın aşko?