1 ay sonra düğünümüz olacak kuzenim hakkında konuşurken onun ismini söylemek yerine yanlışlıkla ilk eşimin adını söyledim. Bana defol git dedi, suratıma kapattı. Sonra açıklama mesajı attım, kuzenimle onun hakkında da konuşmuştuk, ondan aklımda kalmış dedim. Sonra yüzün varsa da yazma, arama, kalbini kırarım dedi.. Neyse aramadım, yazmadım ama tüm gün ne aradı ne yazdı. Annem bile aradı bugün onu, anneme dahi açmadı. Sonra yolda karşılaştık, ben araba sürerken o anda o da sürüyordu. Annem el salladı, anneme geri el salladı, ben de seslice kornaya bastım. Bu kadar, buna rağmen aramadı.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o panik havasını çok iyi anlıyorum, kalbin küt küt atıyor değil mi? 🥺 Düğün stresi zaten tepenizdeyken böyle bir dil sürçmesi nişanlının erkeklik gururunu ve sana olan güvenini biraz zedelemiş görünüyor.
Şu an üzerine gittikçe kendini daha çok kapatır. Ona biraz zaman ve sakinleşme alanı tanıman şart ✨. Sen açıklamanı yaptın, anneni de araya sokup durumu daha da büyütmeyin derim. Bırak hissettiği öfke soğusun. Muhtemelen akşam saatlerinde gururunu yenip durumu sindirmeye başlayacaktır.
Peki senin hislerin nasıl, onun bu tepkisi seni çok korkuttu mu? 💖