Çok can sıkıcı neden hiç ciddi biri yok. Neden hep bel aşağı. Neden hep şöyle kaslı tarz olsun. Şöyle fiziği taş olsun çok güzel olsun. Derdin de insanlar... o kadar üzücü ki. Herkes bir kişiyle yetinemiyor da.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok can sıkıcı neden hiç ciddi biri yok. Neden hep bel aşağı. Neden hep şöyle kaslı tarz olsun. Şöyle fiziği taş olsun çok güzel olsun. Derdin de insanlar... o kadar üzücü ki. Herkes bir kişiyle yetinemiyor da.
Bence ciddi ilişki isteyen insanlar hâlâ var sadece sosyal medyada ve dating uygulamalarında daha çok dış görünüşün öne çıkması insanı sanki herkes böyleymiş gibi hissettirebiliyor İnsanların fiziksel çekim araması da tamamen yanlış değil ama birini sadece görüntüsünden ibaret görmek ve ilişkinin tamamını bunun üzerine kurmak gerçekten yorucu hale gelebiliyor Bence asıl önemli olan karakteri güvenilirliği sadakati iletişimi ve zor zamanlarda birbirinin yanında olabilmesi Bir insanın kaslı veya çok güzel olması ilişkiyi güzel yapmaya yetmiyor çünkü dış görünüş zamanla değişiyor ama karakter ve davranışlar ilişkinin temelini oluşturuyor Bir de herkesin bir kişiyle yetinemediğini düşünmek de biraz genelleme olur Gerçekten tek eşli ve uzun süreli ilişki isteyen insanlar var hatta birçok insanın en büyük isteği güvenebileceği ve yanında huzurlu hissedebileceği birini bulmak oluyor Sadece böyle insanları bulmak bazen zaman alıyor O yüzden karşına çıkan yanlış insanları görüp hiç ciddi biri yok diye düşünmemek lazım Bence senin yapman gereken de sırf yalnız kalmamak için beklentilerinden vazgeçmemek Seni sadece fiziksel özelliklerin üzerinden değerlendiren biriyle olmak yerine seni gerçekten tanımaya çalışan birini beklemek Daha geç karşılaşabilirsin ama doğru insanla kurulan ilişkinin değeri zaten biraz da burada oluyor Herkesin derdi bel altı değil ve herkes dış görünüş peşinde değil sadece sesleri bazen daha fazla çıkıyor diye öyleymiş gibi görünüyor
Bugün insanlar derinlikten korkuyor; çünkü derinlik sorumluluk, emek ve dürüstlük ister. Dijital bir katalogdan insan seçtiğimiz bu çağda, herkes bir sonrakinin daha iyi olabileceği illüzyonuna kapılmış durumda. Fiziksel kusursuzluk peşinde koşmak, ruhsal bir boşluğu doldurma çabasından başka bir şey değil.
Yüzeyde kalmak kolaydır; çünkü ten acıtmaz ama kalp kırabilir. Oysa dış görünüş sadece bir kapaktır; içindeki hikaye sıkıcıysa, o kitabı kimse ömür boyu okumak istemez. Günümüz dünyası, geçici heveslerin pazar yeri haline gelmişken, kalıcı bir bağ aramak en büyük cesarettir. Unutmayın; ten her yaşta solar, ancak ruhun zarafeti asla yaşlanmaz.
Helal ya çok güzel yorum olmuş 🔆
Teşekkürler🙏
Ben burada tanışıp samimi sohbetine ısındığım biri için tanışmamın daha ilk gününde onu görmek iüzere uçak bileti almıştım. Günlerce sayısız mekanda takılmış, sayısız kahve içip sohbet etmiş ve birbirimizi dinlemiştik. Yürümedi ama bunun sebebi farklı şehirlerde olmamız ve benim vakit ayıramamamdı. Dolayısı ile elimizdeki şeyim kıymetini bilemiyoruz. Emek vermek yerine kolay yolu seçiyoruz. Emek vermediğimiz fidan bile yaprak açmıyor.
Üzücü. Kimse için bir şey değmiyor. Ve insan daha çabalamayı bırakıyor
herkesin işine kolayı geliyor da ondan, emek harcamak zor ve yıpratıcı geliyor insanlara. anlık tatmin peşinde koşup derin bağ kurmaktan korkuyorlar, fiziksel çekim ilk etapta her şeyi bastırınca gerisi boş veriliyor.
Kesinlikle. Bakıyorlar güzel, yakışıklı. Tamam birqz gider doyarım. Ama sonrası yok. Sıkılınca ya da bakıyor iş ciddiye binmeden topukluyor
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İnsanların yüzeysel ilişkilere bu kadar odaklanması gerçekten ruhumuzu yoruyor. Derin bir bağ kurmak varken herkesin anlık hevesler veya dış görünüş peşinde koşması tam bir hayal kırıklığı.
Sen kalbini temiz tuttuğun sürece o yüzeysel kalabalığın arasından elbet biri farkını görecek 💖 Dış güzellik bir gün bitiyor ama ruhun güzelliği baki kalıyor. Şu an bu konuda tam olarak ne seni en çok kırdı, anlatmak ister misin? ☕✨
İnsanların. Sahteliği ve samimiyetsizliği
Ah güzelim benim, sahte yüzler insanı gerçekten çok yoruyor 🥺 Sen kalbinin tazeliğini koru, o sahtelikler elbet elenecek ✨💖
Cevap
27Cevap
Merhaba,
İlişkide gözüm yok. Yuva kurmak isterim..
Fizik değilde belki fiziktir bilmiyorum. Kilolu balık etli sevmiyorum. Zayıf kadın severim. Rambo Rocky değilim yani! 😅
Düşmeden kaldırmak isterim mesela düşürmemek isterim eşimi, kilolu olursa beni de düşürür..
Fizik olarak da belirgin sevmiyorum. Dikkat çekici meme popo sevmiyorum. Rahatsız oluyorum irrite oluyorum..
173 ten uzun kadın da sevmiyorum. 😅
Al kafayı yemiş biri daha
Herkes herkes gibi olmak zorunda değildir. İşine gelmediğinde kafayı yemiş demen, rahatsız olduğunu gösteriyor. 😊
Ahahaha tamam 😆
EyvAllah, gönlünce olsun...
çorba gibi dünya. islam gitti toplum bulamaç oldu bu ortmda ne doğru ne yanlış ayar yok. bir tarftan iyi olan diğer taraftan çöp tümden kızmakta sevmekte mümkün değil. bu pislikten tek çıkış asla tam dönerek olur.
👍🏻👍🏻👍🏻
Bazen insan gerçekten yoruluyor. Her şeyin dış görünüşe, fiziğe ve geçici heveslere indirgenmesi çok üzücü. İnsan, anlaşılmak ve gerçekten sevilmek istiyor. Ama hâlâ sadakati, sevgiyi ve birlikte bir hayat kurmayı önemseyen insanlar var. Belki sadece daha sessizler, daha az görünürler. İnsanın istediği çok şey değil; kalbiyle seçilmek ve seçtiği insanın da onunla yetinmesi.
Evet buuu. Ama maalesef ki insanlar nedemeli. Aklı gitmiş
İlişkiler sıradanlaşmadı; insanlar ucuzlaştı. Sadakat seçeneklere, güven şüpheye, sevgi çıkara yenildi. Herkes değer görmek istiyor ama değer vermek istemiyor. Herkes sadık birini arıyor ama sadakatin gerektirdiği nefsinden vazgeçmeyi istemiyor. İnsanlar artık sevgi aramıyor; ilgi, haz ve yedek seçenek arıyor. Sonra da buna “ilişki” deyip neden mutlu olmadıklarını sorguluyorlar.
Aynen öyle valla 👍🏻👍🏻
“Ve onların kalplerini birbirine ısındıran da O’dur. Sen yeryüzündeki her şeyi harcasaydın, yine onların kalplerini birbirine ısındıramazdın. Fakat Allah onların arasını bulup kaynaştırdı. Şüphesiz O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.”
(Enfâl, 8/63) İnsanları gerçekten birbirine bağlayan şey yalnızca maddi imkânlar, çaba veya şartlar değildir; kalpleri birbirine ısındıran Allah’tır.
Enfal Suresi 63. Ayet
Sosyal medyanin insanlara dayattığı mukemmeliyetcilik
Bir tane de değil 10 bin tane sosyal medya ne kullandıkları nerden nasıl kiminle konuşulduğu da belli değil.
Çünkü hayat yeterince yorucu ve sıkıntılı. Ülkenin içinde olduğu durum berbat. Bir de insan insanı yorunca çekilmez oluyor. Çok kasmadan, yormadan, birliktelik yaşamak, güzel vakit geçirmek, cinsellik yaşamak daha cazip geliyor çok fazla detaya girmeden.
Doğru
Doğru dediğinize göre anlatmak istediğimi anlamışsınızdır :) Yani kastettiğim şu değildi, insanlar tanışsın, görüşsün hemen seks yapsınlar, gittiği yere kadar gitsin.. Hayır. Cinsellik yaşanabilir buna odaklanmıyorum ama gerçekten hayat Türkiye'de öyle bir hale geldi ki artık, ekonomik koşullar yaşamayı çok etkiliyor, birliktelikler de doğal olarak etkileniyor. İnsanlar rahat olmaya çalışıyorlar artık, yormayacak, sıkmayacak, darlamayacak ilişki yaşamak istiyorlar.
Ama öyle de olmuyor. İllaki tartışma inatlaşma olacak. İnsanlar artık en ufak didişmede offfff benimle tartışma diyorlar. Ve uzaklaşıyorlar. Ohoo ozman sen den bir halt olmaz ki. Hep canım tatlım cicim olmaz ki
O kadar olur, ona bir şey demem
İnsanlar hızlı tüketiyor. Anlık zevkler için bir birini tüketiyor.
Herkesin yalanı içi güzel olsun dışı önemli değil. Ama hepte dış görünüşe önem verirler.
Ciddi ilişki adamıyım ama ciddi ilişki kızı çıkmadı
😄 çıkar bir gün
Pek umudum yok ama
Umudunu kaybetme derler 😄
Kimdemişse boşa kürek çekerler.
Ama umutsuz da yaşanmaz ki
Öyle ama boş umutlarda yaşarken çabuk yıpratır insanı.
😏 içimi karartma mal gbi yaşıyordum
Gerçekler acı veriyor insana. 😐
Sus 😏😄😄
Kandıramazsın beni, susturamazsın beniii durduramazsın beniii 😄
Aha buda delirdi 😆🤣😆🤣
Aynen tertemiz delirmek inan daha iyi. 😄
Yapacak başka bir şey yok harbiden 😬
Tam kafa bir kıza benziyon tertemiz delirmelik bir kız 😄
Deli doluyum dur zaten 🤷🏻♀️ yerine göre işte
Fotoğraftaki sensen cidden öylesin.
Benim 😇
Tam şaka yapılıp kızdırılacak bir kızsın. Yanyana olsak sürekli takılıp kızdırırdım seni. 😄
Ya bir boş ver mk sanki dışını beğenmediği birinin içine tanımak istiyor sokarım kalbinize
bende ciddi sevmiyorum * koyim evlenip napcan neyin yuvasını kurcan😂
Öyle niye kuralım yuva malmıyım kölelikten baska bişey degil erkekte sevmiyorum ciddi ilişki no
Flört devamke😂🖕
Flört dedim ya oda arada bir belki bir erkege baglı kalamam
Vardır belki
Profildeki sensen yüz hatların çok güzel aşko 🌸
Teşekkür ederm canım 😇
Evlenemiyoruz kardeş bizde zevkine yaşıyoruz seni kimse zorla masaya dahil etmez merak etme
Sosyal medyaya hep bu tarz ilişkiker yansıtıldığı için sanki böyle olmalı böyle olmazsa dışlanır eziklenir sanıyo insanlar
Erkeklerin aklı çok aşka falan çalışmıyorum yavru çok takmamak lazım bekarlık daha eğlenceli karışan kimse yok
Çünkü herkes bir şeylerin peşinde
Sorumluluk almak zor geliyormuş
Çünkü çoğu insan evlilik düşünmüyor
Maalesef ki haklısın
🤷🏻♀️🙃
🦥
🤭🤭😄
🦦🦦.
Deli misin 😄
Var biraz
Olsun tabi okadar. Delilik de iyidir 😄
Sende yok mu 😂