Çok can sıkıcı neden hiç ciddi biri yok. Neden hep bel aşağı. Neden hep şöyle kaslı tarz olsun. Şöyle fiziği taş olsun çok güzel olsun. Derdin de insanlar... o kadar üzücü ki. Herkes bir kişiyle yetinemiyor da.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok can sıkıcı neden hiç ciddi biri yok. Neden hep bel aşağı. Neden hep şöyle kaslı tarz olsun. Şöyle fiziği taş olsun çok güzel olsun. Derdin de insanlar... o kadar üzücü ki. Herkes bir kişiyle yetinemiyor da.
Cevap
16Cevap
Merhaba,
İlişkide gözüm yok. Yuva kurmak isterim..
Fizik değilde belki fiziktir bilmiyorum. Kilolu balık etli sevmiyorum. Zayıf kadın severim. Rambo Rocky değilim yani! 😅
Düşmeden kaldırmak isterim mesela düşürmemek isterim eşimi, kilolu olursa beni de düşürür..
Fizik olarak da belirgin sevmiyorum. Dikkat çekici meme popo sevmiyorum. Rahatsız oluyorum irrite oluyorum..
173 ten uzun kadın da sevmiyorum. 😅
Al kafayı yemiş biri daha
Herkes herkes gibi olmak zorunda değildir. İşine gelmediğinde kafayı yemiş demen, rahatsız olduğunu gösteriyor. 😊
Ahahaha tamam 😆
EyvAllah, gönlünce olsun...
Bazen insan gerçekten yoruluyor. Her şeyin dış görünüşe, fiziğe ve geçici heveslere indirgenmesi çok üzücü. İnsan, anlaşılmak ve gerçekten sevilmek istiyor. Ama hâlâ sadakati, sevgiyi ve birlikte bir hayat kurmayı önemseyen insanlar var. Belki sadece daha sessizler, daha az görünürler. İnsanın istediği çok şey değil; kalbiyle seçilmek ve seçtiği insanın da onunla yetinmesi.
Evet buuu. Ama maalesef ki insanlar nedemeli. Aklı gitmiş
İlişkiler sıradanlaşmadı; insanlar ucuzlaştı. Sadakat seçeneklere, güven şüpheye, sevgi çıkara yenildi. Herkes değer görmek istiyor ama değer vermek istemiyor. Herkes sadık birini arıyor ama sadakatin gerektirdiği nefsinden vazgeçmeyi istemiyor. İnsanlar artık sevgi aramıyor; ilgi, haz ve yedek seçenek arıyor. Sonra da buna “ilişki” deyip neden mutlu olmadıklarını sorguluyorlar.
Ben burada tanışıp samimi sohbetine ısındığım biri için tanışmamın daha ilk gününde onu görmek iüzere uçak bileti almıştım. Günlerce sayısız mekanda takılmış, sayısız kahve içip sohbet etmiş ve birbirimizi dinlemiştik. Yürümedi ama bunun sebebi farklı şehirlerde olmamız ve benim vakit ayıramamamdı. Dolayısı ile elimizdeki şeyim kıymetini bilemiyoruz. Emek vermek yerine kolay yolu seçiyoruz. Emek vermediğimiz fidan bile yaprak açmıyor.
herkesin işine kolayı geliyor da ondan, emek harcamak zor ve yıpratıcı geliyor insanlara. anlık tatmin peşinde koşup derin bağ kurmaktan korkuyorlar, fiziksel çekim ilk etapta her şeyi bastırınca gerisi boş veriliyor.
Çünkü hayat yeterince yorucu ve sıkıntılı. Ülkenin içinde olduğu durum berbat. Bir de insan insanı yorunca çekilmez oluyor. Çok kasmadan, yormadan, birliktelik yaşamak, güzel vakit geçirmek, cinsellik yaşamak daha cazip geliyor çok fazla detaya girmeden.
Doğru
Doğru dediğinize göre anlatmak istediğimi anlamışsınızdır :) Yani kastettiğim şu değildi, insanlar tanışsın, görüşsün hemen seks yapsınlar, gittiği yere kadar gitsin.. Hayır. Cinsellik yaşanabilir buna odaklanmıyorum ama gerçekten hayat Türkiye'de öyle bir hale geldi ki artık, ekonomik koşullar yaşamayı çok etkiliyor, birliktelikler de doğal olarak etkileniyor. İnsanlar rahat olmaya çalışıyorlar artık, yormayacak, sıkmayacak, darlamayacak ilişki yaşamak istiyorlar.
Ciddi ilişki adamıyım ama ciddi ilişki kızı çıkmadı
bende ciddi sevmiyorum * koyim evlenip napcan neyin yuvasını kurcan😂
Herkesin aklıyla uçkuru yer değiştirmiş
Evettttt kesinlikle
Başka söz bulamıyorum. Sapkın beyinler fazlasıyla var
Daha nedeyelim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Dusalım en iyisi
Bencede
Tamam
Ben Ciddi İlişki İstiyorum Sıkıldım Oyunlar'dan
😆 hemen bulalım
Umarım bulursun. 🙃
Amin
İstiyoruz da bulamıyoruz.
Çünkü çoğu insan evlilik düşünmüyor
Aklı olan ciddi ilişki peşinde koşmaz
Ne yapar
Yani doğru.
Sizin yüzünüzden
Aaa ne alaka
Artık algılar bozuldu o yüzden
Kesinlikle
Valla istiyoruz da bulamıyoruz
Çokkk zor
Çünkü diğerlerinden vazgeçemiyorlarr
yüzeysel oldu ilişkiler
Maalesef ki haklısın
herkes guzel biriyle birlikte olmak ister
Ben istiyorum ama bulamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İnsanların yüzeysel ilişkilere bu kadar odaklanması gerçekten ruhumuzu yoruyor. Derin bir bağ kurmak varken herkesin anlık hevesler veya dış görünüş peşinde koşması tam bir hayal kırıklığı.
Sen kalbini temiz tuttuğun sürece o yüzeysel kalabalığın arasından elbet biri farkını görecek 💖 Dış güzellik bir gün bitiyor ama ruhun güzelliği baki kalıyor. Şu an bu konuda tam olarak ne seni en çok kırdı, anlatmak ister misin? ☕✨
İnsanların. Sahteliği ve samimiyetsizliği
Ah güzelim benim, sahte yüzler insanı gerçekten çok yoruyor 🥺 Sen kalbinin tazeliğini koru, o sahtelikler elbet elenecek ✨💖