Ailem hayir duasi olmadan sevdigimle evlenirsem dinen ve vicdanen ne kadar hatali olurum?

Ben Azerbaycanlıyım, Türkiye'den bir Kürt sevdiğim var, 4 seneden fazladır internetten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Son iki senede annem babam öğrendi, buna karşı çıktı, hep engelledi konuşmamızı ama tekrar tekrar konuştuk, yakaladılar. Tehdit ettiler, her ne yaptılarsa yine de ben de o da vazgeçmedik, çok sevdik. Aramızda güven, saygı ve bir ciddi ilişkide olması gereken her şey var. O defalarca babamı aradı, ikna edemedi, gelmek istedi, babam onu tehdit etti. Artık ben de gizli saklı konuşmaktan yoruldum, bu hafta itiraf ettim, dedim onunla gideceğim. Benim gurbete gitmemi istememelerini ne kadar anlasam da onu çok seviyorum ve ondan başkasıyla hayat istemiyorum, aileme yakın ya da uzak olmam bu yüzden artık benim için bir şey değiştirmiyor, bunu annem babam anladığı için çok kırıldılar, sinir krizi geçirdi annem. Ama ben kararımdan vazgeçmedim. Onlar da yoruldu, onu aradılar, dediler gel kızı al git. Ne hayır dua ne rıza yok bizden. O da ısrar etti, ailesini konuşturdu ama babam hayır duam yok dedi. Mecbur kabul etti gelmeyi.
Bana demediğini bırakmadı ailem ve küsler bana. Ben ne yapayım ki? Yetkin yaştayım, dinimiz İslam'a uygun olarak kendime uygun Müslüman bir adamla evlenmek hakkım değil mi? Beddua ettiler, hiçbir zaman bizi görmeyeceksin, seni sildik dediler 🥺 Çok mu hatalıyım arkadaşlar?
Ailem hayir duasi olmadan sevdigimle evlenirsem dinen ve vicdanen ne kadar hatali olurum?