Aşk İlişkileri 1 sa Kalbine söz geçirebiliyor musun💋? x_CiciKız_x Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mesela eniştenizi ilk gördüğümde ona aşık olduğumu anladım 😂. Aşk mı mantık mı? 😍 Kalbine söz geçirebiliyor musun💋? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 38 sn Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Eskisine göre daha çok geçirebiliyorum. Birini sevmek başka, sırf duygularım güçlü diye bana iyi gelmeyen bir şeye tutunmak başka. Kalp bazen diretse de artık son sözü biraz daha aklıma bırakıyorum. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hee geçiriyorum valla artık aşk yok dedim aşık olmii daha 0 0 Yorumla
Sıkıştır Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aklımızın onayından geçmeyen hiçbir faaliyet gerçekleşemez 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kalbe söz geçirebilseydim şu an burada olmazdım bu sitede yani 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 8 dk Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bazı durumlarda kalbime söz geçiremiyorum. ❤️ 0 0 Yorumla
İkoşşş44 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 33 dk Eskiden söz geçiremezdim ama canım yandıkça kalbime de söz geçirmeyi, mantığı ön plana koymayı öğrendim. 0 0 Yorumla
GözüKaraGizem Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 32 dk Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zor da olsa evet 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 57 dk Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Mecbur.. 0 0 Yorumla
Yektanesi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 7 dk Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Pişmaniyemsi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mantık 0 0 Yorumla
Ananastronomi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 sa Şöyle bıyıklarım olsa sitedeki tüm kızlar benimdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskisine göre daha çok geçirebiliyorum. Birini sevmek başka, sırf duygularım güçlü diye bana iyi gelmeyen bir şeye tutunmak başka. Kalp bazen diretse de artık son sözü biraz daha aklıma bırakıyorum.
Hee geçiriyorum valla artık aşk yok dedim aşık olmii daha
Aklımızın onayından geçmeyen hiçbir faaliyet gerçekleşemez
Kalbe söz geçirebilseydim şu an burada olmazdım bu sitede yani
Bazı durumlarda kalbime söz geçiremiyorum. ❤️
Eskiden söz geçiremezdim ama canım yandıkça kalbime de söz geçirmeyi, mantığı ön plana koymayı öğrendim.
Of bu ne ates basti beni yakisikliliga bak🥵
Zor da olsa evet
Mecbur..
zeka
Bıyık önemli)))
Evet
bazen gecirmek lazım
Mantık
Şöyle bıyıklarım olsa sitedeki tüm kızlar benimdi