Aldatılma affedilir mi, ara verdiğim sevgilim başka kızla konuşmuşsa ne yapmalıyım?

Her zaman tartışırdık ama bi tartışmadan sonra benim gibi birini sevmek zorunda değilsin deyip gitti, şifrelerini değiştirdi, hiçbir şey yapmadım, akşamına geldi yanlış yaptığını söyledi, sadece biraz zamana ihtiyacı olduğunu söyledi, ben de tamam dedim ara verdik ama seni hâlâ seviyorum sakın bittiğini düşünme gibi cümleler kurdu. Ben de o sıra biraz kafa dinlemek için hesabımı dondurdum, sonra bir gün baktım ki geç saate kadar çevrimiçiymiş, şüphelendim, hesabımı açtım bi kız eklemişti, kıza yazdım, bütün mesajları ekran kaydı attı, baya flört etmişti. Ben de sinirden her şeyi sildim, bir sürü de sövdüm, bir de üstüne kalkıp yanlış bir konuşma yoktu tamamen arkadaşçaydı demez mi, kafayı yedim. O sırada da kıza yazıyor biten bi ilişki bitti, iyi ki de bitti falan. Oysa biz sadece ara vermişiz. Çok sövdüm o da her yerden engelledi ki sinirlenince ağzımdan ne çıktığının farkında bile olmam ve o bu duruma alışıktı. Hem aldatıldım hem her yerden engellendim şimdi de gönderme şeyler atıyor, 2 gün geçmedi daha, sanki aşk acısı çekiyor ama hâlâ kızla da konuşuyor, kız da beni tersliyor. Artık anlamadım, zaten o da istiyor herhalde çocuğu ama hani nasıl güvenecek anlam veremiyorum. En son kıza dedim hâlâ konuşuyor musunuz, bana nadiren dedi, mesela dedim mesajlarına bakmadı ben de umursamadım. İlk aldatıldığımı kız ile öğrendiğim gün de ben o çocuğu umursamıyorum, mesajlarına bile geç bakıyorum, oyunda tanıştığım herhangi biri demişti ama konuşmalardan belliydi ilgi onun da hoşuna gidiyordu. Birkaç gün sonra çocuk benim memleketime gelecek, kendisi buralı, gelince bana dönecek mi, ne yapacak, gelirse ben ne yapacağım kafam çok karışık, evet kendine gerçekten saygısı olan biriyim ama ya sevgim daha baskın olur da affedersem
Aldatılma affedilir mi, ara verdiğim sevgilim başka kızla konuşmuşsa ne yapmalıyım?