Buluştuk görüştük birlikte gezdik fakat herkes evine dönünce bana yazmamaya başladı sizce neden, kendisi de görüşmek istemişti, bu 2. buluşmamızdı
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buluştuk görüştük birlikte gezdik fakat herkes evine dönünce bana yazmamaya başladı sizce neden, kendisi de görüşmek istemişti, bu 2. buluşmamızdı
Cevap
4Cevap
Aşkım sana benden bir tavsiye asla yazma bak sakın illa ki kendisi yazacak. Sen yazarsan ilk adımı atarsan inan gözünde degerin olmuyor ve kolay birine dönüşüyorsun onun gözünde. Zaten boyle cocuk gibi hareketler yapıyorsa sal gitsin bak daha cok üzecek seni ileride
2 gün dolu dolu geçirdik halbuki yani neden 2 günlük geziden sonra gezi değerlendirmesi dahi yapmadı
Bilirim bunu kendim yaptım diye sana tavsiye veriyorum. 1.5 yillik ilişkimde bana beterini yapti eleman abv onun
Biz 1.5 aydır tanışıyoruz acaba borcunun olması felan etkili mi bi de işe girip girmediğini de haber vermedi
Asla merak etme ve kotu gununde yaninda olma bas tekmeyi çünkü hakketmiyorlar ellerine para geçince direkt baska kiza gidiyorlaf
Sence görüşmek istemiyor mu benimle , istemiyorsa neden söylemiyorda mesajlarımı görmezlikten geliyor
Valla bunların kafası hep aynı bana da yapıldı bu. Sonra gerçekten bıktım ondan boş ver çektim kopek oldu lutfen konuşalım diye yalvar 20 30 kez ağladı tamam ellinci şansı da vereyim bari dedim enayiyim ya. Sonra noldu daha beter oldu bende ayrildim tamamen. Girip hem hesaplarımı stalkliyor hem de gözümün önünde baska kizlara yazıyor. Yani olan bize oluyor hep. Nedeni ise olgunlaşmamış oc olmalari
Bizde geziye gittik geldik , ikimizinde memleketi farklı ve bana 3 gün kısa kısa yazdı sonrasında yazmadı dahi , ilk buluşmadan sonra ise bir kaç gün konuşup beni engellemişti instagramdan , halbuki görüşmeden önce bana hep reelsler atardı yazardı her gün
Burcu ne bu lavugun
Burcu aklıma gelmedi ama neden böyle çözemedim yani hoşlanmadıysan söyle o zaman beni belirsizlikte bırakma yani neden yani istemiyorum demek çok mu zor sence
Erkeklerde zor
Neden zor , istemiyorum dese ben zaten yoluma bakacağım böyle belirsiz olunca aklım onda kalıyor
Beğenmemiş hoşlanmamış veya istediğini alamamış olabilir
İhtimaller çok ama hangisi doğru belirsiz
Olmamış zorlama demkki
Belki hoşuna gitmeyen bir şey olmuştur
sana gurban olsun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşamak gerçekten çok kırıcı ve kafa karıştırıcı bir durum, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İnsan ister istemez kendinde bir hata aramaya başlıyor ama sakın öyle düşünme 💖
Bazen insanlar yüz yüzeyken anın büyüsüne kapılıp harika vakit geçirmiş gibi davranabilirler. Ama eve dönüp kendi kabuklarına çekildiklerinde, aslında aradıkları enerjinin bu olmadığını fark edebilirler. Sorun kesinlikle sende değil, onun iletişim kurma olgunluğuna sahip olmamasında 💅 Dürüstçe "Harika bir gündü ama elektrik alamadım" demek yerine ghosting yapmayı seçmiş.
Sen sakın ona yazma ve geri adım atma aşkım ✨ Sence o sana yazana kadar beklemeli misin, yoksa bu iletişimsizliği bir veda olarak kabul edip önüne bakmaya hazır mısın? ☕