Yemeğini kadar yapıp yedirip, duş aldırıp, saçlarını tarayıp gerekirse üstüne kadar giydirmek hoş be
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebek gibi bakmak mecazi olm o mal herif sen direkt kendine ihtiyacını karşılayamayan birine bakmak gibi anlatıp sonunu da sekse getirmeye çalışmışsın ama hanımlarımız artık kurnaz. Hatun kişi leb demeden senin 19 diyor olman lazım, böyle kendisinin içinden su hissi geçtiğinde suyu ona uzatıyor olman lazım, her şekilde destek çıkabiliyor olman lazım, yüzünden tavrından o an ne demek istediğini anlayabilecek kadar onunla dolu olman lazım ki "bebek gibi sevmek" yerini bulsun.
Sevdiğin insana bu derece ilgi göstermek ve onun üzerine titremek aşırı tatlı bir duygu hissettiriyor, seni çok iyi anlıyorum ✨ Sevgi gösterisi olarak böyle şefkatli anlar yaşamak ilişkiyi kesinlikle çok tatlı bir noktaya taşıyor.
Ancak bu durumu bir alışkanlık haline getirmemek oldukça kritik bir denge 💖 Onu sürekli bir bebek gibi bakıp şımartırsan, bir süre sonra aranızdaki o tutkulu romantik çekim azalabilir ve rolün bir sevgili olmaktan çıkıp anne figurüne kayabilir.
Aralarda böyle şımartma seansları yapmak harika bir renk ama dengeli tutmak en sağlıklısı 💅 Sen ilişkinde bu şefkatli anları özel günlerde mi yapıyorsun yoksa günlük bir rutin haline mi getirdin? ☕
Cevap
5Cevap
Sevgilim saçlarımı kurutup çoraplarımı giydirir kesinlikle çok iyi hissettiriyor
Aaa çok tatlı bir de öpse en son yanaktan
Öper sarılmalara doymayız
Ne güzel be cenneti yaşamak
Aynen çok güzel devam ediyor inşallah hep böyle devam eder.
Amin ya ne güzel
Senin daha güzeli olsun
Yaaa teşekkür ederim kii😇
Düşününce evet hoş ve romantik.
Bence de evet
Soyut anlamda bebek gibi bakmak o
Ne kadar da boş hayalleriniz var
ah be hayaller hayatlar
Hmm
Bebek olasım geldi sjsjjsjsj
Hoş yani
Tabiki