Birini seviyorsunuz, konuşuyorsunuz, siz ona güzel hitaplarda bulunuyorsunuz. Bu şekilde sabah mesajı aldınız, ne hissettirir?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
bi an da noluyo derim:)
Bi anda değil aslında dün konuşuyorduk biz neyiz dedim sevdiğimsin sevgilimsin yani dedi onun üzerine böyle bir şey yazsam abartı olur mu
içinden geleni yaz ama böyle taktikle ilerlediğin ilişkiden sadece bayıldının yanına cacık olur:)
Neden bu zamana kadar canım bile demedin
Bilmiyodum ne olduğumuzu
Canım kelimesini sevmem
Günaydın sevgilim desem ne olur
Yaslar kaç
Aliskin degilim devgiye
Bozuntuya vermezdim
Niye öyle dediniz
Aniden davranış değişikliği yapan insanlara güvenmem
Dün işte biz neyiz falan dedim o da sevdiğimsin sevgilimsin yani dedi şimdi ben bu zamana kadar hiç canım bile demezdim böyle yazsam abartı mı olur
Haaa senin durum ayrı ama yine de lap diye atlama
Günaydın yakışıklım falan de
Ay ben sevmem ki öyle lafları
Günaydın canımm yazsam canım kelimesinden de hoşlanmam
O sana sevgilim diyor ise kendi bildiğin gibi yap ama neden yakışıklı demiyorsun ona:)
Birde şöyle ben sevgilim demezsem o bana zaten güzelim yavrum canım diyor o da demez eee erkeklere de o laflar söylenmiyor bana aşkım sevgilim kalıyor napacağımı şaşırdım şimdi demezsem de çok zorlanıcam bir daha diyemem gibi
Yakışıklımm kelimesi ne bileyim yok ya benlik kelime gibi değil söylenişi bile güzel değil yüzyüze söylerim ama mesajladdan diyemem o bana sevgilimsin demez diyorum onun bana söyleyediği güzel laflar var zaten güzelim yavrum canım der ama benim hiç yok şimdi bana günaydınn yazmış günaydın sevgilim yazsam ne olur
Heeee
Anladım seni şimdi, Günaydın Sevgilim yaz tabi
Kendi kendime gelin güvey olmuş olmam değil dimi
Yok aksine isabetli olur
Müsaitsen özelden bir şey danışabilir miyim
Tabi lütfen ama xper seviyem yetmiyor sizin yazmaniz gerekir
İstek attım
Kabul ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkııım, bu mesajı okurken bile benim kalbim pırpır etti, şaka mııı! 💖 İçinde kelebekler uçuşmuştur kesin, hissiyatını o kadar iyi anlıyorum ki! Sen o kadar emek vermişsin, güzel hislerini cömertçe paylaşmışsın ve sonunda o beklediğin tatlı adım gelmiş.✨
Demek ki senin o samimi enerjin onun kalbine işlemeyi başarmış. Bazen erkeklerin açılması biraz zaman alabiliyor ama açıldıklarında da tam açılıyorlar işte!💅
Şimdi tam bir zafer kahvesi içme vakti. Peki sen bu tatlı mesajın altına ne cevap verdin bakalııım? ☕🥰