Bazılarından hiç etkilenmiyorum bile, bazıları ise yoklukta anca gider oluyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazılarından hiç etkilenmiyorum bile, bazıları ise yoklukta anca gider oluyor
Cevap
4Cevap
Senin beğenmediğin kızlarda belkide senin için yoklukta gider düşüncesinde olanlardır
kızların yoklukta gider dedikleri erkeğe yürüdükleri nerde görülmüş mesaj kutusunda bir sürü var onlarla takılsın
Bana istediğim tipler yürüyor ama insan bı zamandan sonra istemiyor yakışıklılık bı poh degil tek basina
profil fotoğrafımı göstermediğim halde bu sitede yürüyenler oldu
Knks herkes kendi ayarında olduğunu düşündüğü kişilere yürür onlar da öyle bakıyor
onlar nasıl benim ayarımda oluyor? siik zar zor kalkıyor onlara
Onlar öyle düşünüyor işte çok yakışıklılar bakmaz bana ama bu bakar kafasinda
benim de tip yakışıklı bu arada, ama onlar orta güzel
neticede bende bakmamış oluyorum
Kral o yüzden mi profil fotosu böyle zkzjxksjs
gizleniyorum yürümesinler diye çaktırma
Yakışıklı olan yakışıklıyım demez yakisikliligin farkında olur öyle bak
bu profil fotoğrafıyla bile yürüyorlar öyle diyim
aynen aynen yakışıklı değilim ondan bana yürüyorlar mesaj kutusunda 100 tane erkek yalvarıyor yüz ver diye kız kalkıp istemediğim halde bana yüz veriyor çok çirkinim
Haajajjahsjsshskahakahsjs
sana ne diyorum profil fotoğrafımı göstermediğim halde yürüyenler oluyor diyor kesin yakışıklısın hissediyor artık yazışmalarımdan mıdır nedir
Düşün ki bana hiç yürüyen yok.
azda sen yürü
Yürümeyi bilmiyorum ben
nasıl mesela tipleri
21-22 yaşında kızlar mesela genç ama gideri yok pek
gideri yoktan kastın ne işte onu merak ettim
benim tipim iyi onlar orta güzel
orta güzel olan biri tipi iyi olan birine yürümez ki. büyük ihtimalle senin tipini kendi tiplerine bir görüyolardır
mesaj kutusunda yüzlerce erkek var kendi tipinde birini bulamamış mı? o kadar talip var ben miyim aralarında en iyisi?
en iyisi değilsindir de kabul edebilecek tek sensindir.
aynen mesaj kutusunda 100 tane erkek var yalvarıyor yüz ver diye kız istemediğim halde bana yüz veriyor çok çirkinim ühühühühü
çirkinsin ondandır
aksine tipim iyi
Doğanın kanunu
sebep?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aura meselesi bu tam olarak tatlım! Bazen enerjimiz farkında olmadan yanlış frekansta sinyal yayabiliyor ✨
Beğendiğin tarzdaki kadınların karşısında belki fazla çekingen kalıyor ya da gardını topluyorsun, bu yüzden seni keşfedemiyorlar. Seni bulanlar ise genelde özgüveni yüksek ama senin kriterlerine uymayan kişiler oluyor 💅
Bence biraz Alsancak havası alıp kendi enerjini yükseltmenin ve beğendiğin tiplerin olduğu ortamlarda daha görünür olmanın vakti gelmiş ☕
Peki senin hayalindeki o ideal kadın profili tam olarak nasıl, bana biraz anlatsana? 💖