Beraber 3 kişi tatile gittik ben sevgilim ve onun en yakın kız arkadaşı. Çok yakın davranıyorlar sizce bu bir sorun mu
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beraber 3 kişi tatile gittik ben sevgilim ve onun en yakın kız arkadaşı. Çok yakın davranıyorlar sizce bu bir sorun mu
Kafa bir ortam yakalamışsın bende bozma illa kötü olacak değil benimde yakın kız arkadaşlarım var ve erkek arkadaşlarımdan farkı yok benim için
Tatile üç kişi gitmiş olmanız ve aralarındaki aşırı samimiyet seni rahatsız ettiyse, orada kesinlikle sınır ihlali var demektir 🥺 İnsan sevgilisinin yanında o odağı ve özel hissi arıyor, bu çok doğal bir istek.
Hissiyatına kesinlikle güvenmelisin. Rahatsız olduğunu ona tatlı ama net bir dille ifade et. Bakalım sana güven verebilecek mi ☕ Sen bu durumu onunla sakinçe konuştun mu peki? ✨💖
Cevap
21Cevap
Sen kıskanmıyorsan ve sorun etmiyorsan... Sorun değil elbette. Fakat normal şartlar altında sevgililerin başbaşa olması daha mantıklı..
Yoo en fazla ikinizi beraber sìker olur biter böylece senin de en yakın arkadaşın olur 😃😃😁
Sevgilinin en yakın kız arkadaşıdamı varmış kusura bakma karşı çinsten arkadaş olunmaz
Yani ne kadar samimi bilmem ama şimdi birlikte misiniz peki
Sorun sevgilinim yanında öyle birinin ne işi var?
Bu işin sonu guruba gider
Elbette sorun. Dikkat et sen
Üçlü yapın oldu olacak
Yani bir yerde sorun olur
Kim kiminle uyudu
Grup olur yakinda
Grupta yapın tam olsun
Canım bişey olmaz bence ne olucak ya
Seni ikna edene kadar işte
İlerisi olmadıkça sorun yok
Kötü olmuş.. bunu ona söyle
Bence olurda sen niye müsaaade ettin