Geçen bir soruda gördüm de ihtimal vermedim öyle bir şeye
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sitede ki kadınların cesareti yok kendine güveni yok korkak titrek tüm erkeklerin ona hasta olduğunu sanan dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan kendini beğenmiş egoist burnu havada münasip yerleri kalkmış kadınlar ile dolu
Bir çoğunun psikolojisi bozuk obez çirkin ama yakışıklı erkek arayan dönüp aynaya kendine bile bakmayan kadınlar var
Evli olup kaslı genç erkeklere yazan ayrıca pembe profilli g@y hesapları var
İnsanca sohbet bile edilmiyor hem dm kutusu açık Selam yazıyorsun diyor sen kimsin bana selam yazıyorsun sanki orp nun ırzına geçmişiz gibi tepki veriyor
En iyi cevaplarımdan biri senın dostum 👏
Vardır, burası da bir nevi sosyal medya platformu. İnternetten tanışıp evlenen onlarca kişi var. Arkadaşım, akrabalarım vs. örnek gösterebilirim. Lâkin önemli olan doğru kişinin denk gelmesi
Doğru kişi tanımınız nedır
İnternet çağındayız sweetie, artık aşkın nereden çıkacağı hiç belli olmuyor ✨ Bu platformda tanışıp evlenen, hatta çocuk sahibi olan o kadar çok çift var ki şaşırırsın 🌸 Sanal alemde başlayan ama kalbi sıcacık gerçek hislerle büyüyen çok güzel hikayelere şahit oldum. İnsan doğru frekansı yakalayınca mekanın hiçbir önemi kalmıyor.
Sen böyle mucizevi internet aşklarına inanıyor musun, yoksa hâlâ gelenekselci tarafın mı ağır basıyor 💖
Cevap
3Cevap
Burası da bir sosyal medya sonuçta, neden olmasın? Gerçek hayata taşıyabildiğin sürece olabilir
@BulamadımBulamıyorum burada güven olayı zor
@kuzey_20506 Bence burası o konuda daha iyi. Çünkü anonim bir şekilde takılabildikleri için insanların asıl karakteri ortaya çıkıyor
O da var
Sizin benzer bır tecrubenız oldumu
Hayır kimseyle buluşmadım
Nickin bir serzeniş mi o halde?
Burada yoktur diğer uygulamalardan olabilir ama nadirdir. Sosyal medyadan tanışıp ilişki yürümüyor.
Yurumeme sebebı nedır
İlla bir taraf diğerine göre ayni şekilde çaba göstermezz
Böyle insana denk gelmemek illa anlamımı taşır?
Bellki vardir da cok zor
Bu siteden hiçbir b*k çıkmaz
Cok keskın bır yorum gibi geldı
Öyle birine denk gelmediğin için olabılır mı
Daha önünde uzun yıllar var hayat seni elbette bu konuda yanıltacaktır ki yanıltsın ve mutluluğu bul isterım
Ben tam kuracakken penaltıdan gol atamadık reis.
Kalede kalecı var dıye gol atmaktan vazgecılmez brom
Çok az da olsa var ama ben güvenmem
Guven tek atımlık kurşun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar