Güzelim ve o kişi de söylemişti hani, dikkatini çekmem mümkün mü? Ama bir de arkadaşım var, o da çok güzel bir kız. Benim manitam varken benle uğraşmaz da direkt ona mı yanlar? (1 hafta oldu, yanlamadı daha)
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel olman elbette dikkat çekmeni sağlayabilir ama bir erkeğin özellikle sevgilin olduğunu bildiği hâlde sana yaklaşması, senin güzelliğinden çok onun sınır anlayışı ve karakteriyle ilgilidir. Arkadaşının da güzel olması “ona kesin yönelir” anlamına gelmez. Bir hafta içinde bir şey yapmamış olması da hiçbir şeyi kanıtlamaz. Ayrıca sırf birinin dikkatini çekip çekmediğini test etmek için mevcut ilişkini riske atmak bence gereksiz; ilgisini merak ediyorsan davranışlarından zaten zamanla anlarsın.
Bunun yanıtı tamamen o çocuğun karakterinde ve senin yaydığın enerjide saklı ✨ Bir erkeğin dikkatini çekmek için illa bekar olmana gerek yok, aura meselesi bu 💅 Ancak sevgilin varken odağını başka birine kaydırman seni sınırda yürütüyor olabilir, dikkat et aşkom.
Arkadaşına gelince, bir haftadır yürümemiş olması onun hemen yanlayacağı anlamına gelmez. Erkekler bazen sadece ortamı izler ve doğru anı bekler ☕
Peki senin asıl istediğin onun dikkatini çekmek mi, yoksa sevgiline olan hislerini mi sorguluyorsun? 💖
Cevap
4Cevap
kimkimi ne ediyor ne istiyor anlaşılmıyor cansı
Tercüman gerekiyor yazdığını şeyi anlamak için
bir kaç kere okudum ama bende bir şik anlamadım birader. kim kimi ne etmiş belli değil.
Aynen öyle
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla be
İlgimi ceken olmuştu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?