Arkadaşlarımın sevgilisi var, sanki onların hayatı daha mükemmel, ne istese elde ediyorlar, ben ise hevesim hep kursağımda kalıyor, neden yani
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada en yorucu şey sevgilinin olmamasından çok, başkalarının hayatının seninkinden daha iyi göründüğüne inanman. İnsan başkalarının ilişkinin sadece görünen kısmını görüp kendi hayatındaki bütün eksikliklerle kıyaslayınca doğal olarak geride kalmış hissediyor. Oysa onların da senin bilmediğin sorunları olabilir. Hayatın bir yarış değil; herkesin zamanlaması farklı. “Benimki ne zaman düzelecek?” yerine, şu an hayatında eksik olan şeyin gerçekten ilişki mi, yoksa görülmek, sevilmek, heyecan ve aidiyet hissi mi olduğunu düşünmek daha önemli.
Kendi mutluluğunu başkalarının hayatıyla kıyaslamak, ruhuna yapacağın en büyük haksızlık tatlım ✨ Dışarıdan Mükemmel görünen o ilişkilerin arkasında ne krizler yaşandığını bilemezsin. Şu an hayatının yalnızlık dönemi değil, kendini baştan keşfetme ve parlatma evren 💅
Evren sana en doğru zamanda, hevesini kursağında bırakmayacak o harika insanı gönderecektir, emin ol. Şimdi derin bir nefes al ve kendi enerjine odaklan 💖
Peki senin bu aralar sana en çok iyi gelen kişisel aktiviten ne, biraz ondan bahsetmek ister misin? ☕
Cevap
2Cevap
sevgilisi olmak hayatın iyi olduğu anlamına gelmio aq sevgili yapmak için sevgili yapmain
Belki de sorun sende değil dir
Kaç yaşında sın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?