Önce reddetti ve hakaret ettim, engelledi. 4 fake açtım, hepsini engelledi 😭 yalvarıyorum, tık yok. Nasıl erkek bu ya, mesajları okuyup engelliyor, bıktım

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce reddetti ve hakaret ettim, engelledi. 4 fake açtım, hepsini engelledi 😭 yalvarıyorum, tık yok. Nasıl erkek bu ya, mesajları okuyup engelliyor, bıktım

Soruyu üzülerek okudum , bir insan bunu niye kendine yapar , ısrar eder yalvarır hala aklim almıyor, o kabul etse bile bu kadar şeyden sonra mutlu olunur mu hiç , senin ki sevgi değil sadece takıntı haline gelmiş , hiç bir sevgide bir insan kendine bu eziyeti yapmıyor birazda ustelersen seni Şikayet eder bu adam
ya neden kendine bu saygısızlığı yapıyorsun bacım takıntı haline getirmişsin bu durumu ve karşı taraf için çok rahatsız edici bir durum istemediğin bir erkeğin bunu sana yaptığını düşün sen de rahatsız olursun
Cevap
16Cevap
Hem adama hakaret edip engelletmişsin hem de 4 tane fake hesap açıp darlamışsın. Erkek veya kadın fark etmez, kimse bu kadar ısrardan ve toksiklikten hoşlanmaz. Adam haklı olarak kendini korumaya alıyor, daha fazla zorlayıp gururunu ayaklar altına alma bence
Bir erkeğe asla yalvarmam sende kendine gel saçma slk şeyler yapma bırak o sana yalvarsin komik misin prenses erkek dediğimizin canlı versiyonu part1
Kardeşim sen hastasın. Senin ki sevgi değil hırs acilen psikolojiden randevu alıyorsun kendine. Ağır hastasın.
Siz kadınlar valla iflah olmazsınız değeri beş para etmez insanlara kendinizi düşürüyorsunuz
😭😭 hırs yaptım ya
Şimdi o da havalara girecek kendisini önemli birisi zannedecek başka kadınlara yazacak sonra da boş ver çekecekler
olm hic mi kendine saygın yok bi insan bu kadar düşürür mü kendini ya
Çok hırs yaptım elimde değil çok hakaret ettim öncesi 😭

Takıntılı kız modeli, en nefret ettiğim model. Bu da benim başıma bela.
😀
@Melisaşkkk Başım belada o kızla. 😄
Seviyormuş seni neden bitirdin ki
@Melisaşkkk Başlamadık ki bitireyim. Ben buna nasıl yaptıysam yanlışlıkla instagramdan istek göndermişim nasıl oldu hiç hatırlamıyorum. Bi baktım x kişi isteğini kabul etti diye bildirim geldi o da bana istek atmıştı kabul etmiştim. Sonra da mesajdı falandı derken numarasını vermişti. Kız Manisada ben Sivas. Hiç yanyana bile gelmedik. Daha yazma bana diyorum ama baya takıntılaştı.
Sohbet içeriği neyse umutlanmış kız
@Melisaşkkk Aslında sohbet içeriği aşk sevgi sözleri hiç geçmedi. Tamamen iki arkadaş nasıl konuşursa öyle oldu. Onunla sürekli bir sohbetim de olmadı aslında. Sadece haftada ya da 2 haftada bir havadan sudan muhabbet ediyorduk.
Değişik bir model 😃
@Melisaşkkk Değişik ki ne değişik. Yazma bana sevgilim var diyorum yapay zekadan bir fotoğraf oluşturuyorum gönderiyorum. Bana verdiği cevap o k*şar seni sevmiyor oluyor. 😄
Ehehehehhehe
@Melisaşkkk Kızların takıntılı olanları gerçekten büyük sorun.
Bende onlardan biriydim zamanında sjsjsjjsjs
@Melisaşkkk Hadi ya. Kış kış kış uzaklaş benden. 😄
Seninle işim yok sakinnn sjsjsjsjjs
@Melisaşkkk Aman olmasın. 😄
Böyle bir kadınla karşılaşsam şehir değiştiririm.
yavrum seni gördümü? görüpte bunu yapıyorsa ısrar etme. giderin yoksa bin kerede olsa engeller.
Bu yetmez biraz daha paspas yap küçült kendini değmezlere
Kimse yalvaran insanı sevmez. Takıntı olmuş üstüne gittikçe daha da kötü olacak bırak sevmeyi nefret bile etmeyecek.
Yapma nolur gözüm seğirdi
Cahille ne ilgileniyorsun hala
Ben bunu Asla yapmam gururu mu hiçe saymam
Adamın yerine koy bi kendini
Dilencilerden hoşlanır mısın?
Burçlarınız ne ben onu merak ettim en çok
nasıl bi kızsan sende onurunda mı yok
Hoşlanmaz
Ruh hastası modeli
Cok gotunu kaldirmissin
Gay olabilir
Sakınn