Herkes ayrı bir şey söylüyor, jandarma astsubay bir çocukla konuşuyorum, nöbeti olmadığı günler yüz yüze buluşmaya vakit bulabiliyoruz ama kimle konuşsam aldatır seni, askerden jandarmadan olmaz diye tembihliyor, sizce?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye onlar insan değil mi hiç mi sevilip, sevmeyecekler? Öyle şey mi olur ya. Olur neden olmasın. İnsan birbirine değer verdikten sonra sevdiğine sadık kaldıktan sonra...
Dibine kadar aldatır
Meslek Sadakat garantisi vermez insanın karakteri verir askerde Aldatır sivilde Güven formasında değil kişiden gelir
Meslekler insanları tek başına güvenilir ya da güvensiz yapmaz tatlım. Askerlik gibi mesleklerde görev temposu ve yoğunluk fazla olduğu için ön yargılar olabiliyor ama aldatmak tamamen kişinin karakteriyle alakalı bir durum 💖
Biri seni sevecekse ve sadıksa, jandarma da olsa Alsancak'ta masa başı çalışan biri de olsa sadık kalır ✨ İnsanların tembihleriyle hareket etmek yerine onun sana olan davranışlarına, ilgisine ve aranızdaki iletişime odaklanmalısın. Sana hissettirdiği güven duygusu nasıl, seninle vakit ayırmak için çabalıyor mu, sen ne hissediyorsun? ☕✨
Cevap
3Cevap
Severse yanı seni evleneceği biri olarak görürse korkma, ama niyeti baskaysa güven olmaz herkese olmayacağı gibi
Çalışma hayatında değilsen peşinden gidebilecek gibiysen vs olur neden olmasın
yaşın böyle şeyler için küçük senin
insan riyakar/ikiyüzlü bir canlıdır , insanları tanımak kolay değil.
Kandırılmaya ve aklını dinlememeye fazla müsait oluyorsun genç yaşlarda , insan doğası gereği aceleci bir yapıdadır , 18 yaşındaki halimle 22 yaşındaki halim arasında dağlar kadar fark var , saha komik yanı 15 yaşımdaki halimle 18 yaşındaki halim arasında daha büyük fark var.
Acele etme , kalbini değil aklını dinle.
Karakterle alakalı
Sıkıntı kanka 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?