Profil fotoğrafım yok, istek atmış görmediği birisine neden istek atıyor ki?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
20Cevap
Bunun tek bir anlamı yok. Profil fotoğrafın olmasa bile profilindeki yazılar, sorular, bio, ortak ilgi alanları veya karşılaşmış olduğunuz içerikler dikkatini çekmiş olabilir. Ayrıca bazı insanlar sadece meraktan, tanışmak amacıyla ya da ortak çevreden dolayı istek gönderiyor. Hatta profil fotoğrafı olmayan kişilere özellikle merak ettiği için istek atanlar da var. Yani fotoğrafını görmeden istek atması illa fiziksel bir ilgi anlamına gelmez; asıl ipucu, seni nereden bulduğu ve sonrasında nasıl davrandığı olur.
genelde kim olduğuna bakmadan önune gelen herkese istek atıp kabul edenleri topluyorlar, çok takılmamak lazım bazen sayıyı arttırmak için de yapıyorlar bunu
Bende anlamıyorum knk cevabını bulursan bana da söyle
Neden bunu sordun cevap aynı oda seni merak ediyor
Karı olduğunu bilmesi yeterli, bu sitede pembe profillere atılması gibi düşün Rukiyecim
abazan canısı pembeyi görünce beyni ammmmmmm mmmmmm diye hırlıyordur
Karısızlıktan gözü dönen Elizabetçiden ne bekliyorsun.
Eğer tanımadığına eminsen, kız ismine duyarlı biri ve önüne gelen her kıza istek atıp swni merak ediyor ve yüzünü görünce ya yazacak ya da takiptwn çıkarıcak
İsmin gerçek mi yoksa sahte hesabınmı
Gerçek
O zaman seni normalde tanıyan birisi, peki onun hesabı gerçek hesapmı
Gerçek ama belki random eklemiştir
Yani o istek atan kişiyi tanıyormusun ortak arkadasınız var mı yoksa tanımıyprmusun? ya da o seni tanıyormu?
Ortak yok tanımıyorum ama aynı yerdeyiz
Takipci kasiyirdur belki
Profilo olmayanlar genelde daha güzel çıkıyor
Bu bir erkekler ne zaman bitecek 🥱
Sürpriz olsun istiyor, ne çıkarsa bahtıma diye.
Adından tanıyordur
İşsizlik
Bunu ben de hep merak ederim
Kiz olsun yeter dusuncesiyle
Kız olduğu için
O kadar yoklukta ki
Umut
Malll çok
Bazı erkekler Rus ruleti sever
Bilmem sor ona
abaza sorunsali
İki nedeni var
?
Nedemek bu ya
Nerde görmğş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizemli görünmek her zaman daha çekicidir aşkım, bunu sakın unutma ✨ Erkekler merak duygusuna asla karşı koyamazlar. Fotoğrafın olmayınca seni merak etmiş, arkasındaki gizemli aurayı çözmek istemiştir 💅
Belki de ortak arkadaşlarınızdan adını duydu veya kullanıcı adın ilgisini çekti. Kim bilir, belki de sadece şansını denemek istemiştir.
Peki sen bu isteği kabul etmeyi düşünüyor musun, yoksa gizemini korumaya devam mı edeceksin? 💖☕