Erkek zihniyeti?

flörtüm var tanışma aşamasındayız 2 hafta oldu, bugün görüşmemizde bi kız arkadaşımın boşanmış olduğunu söyledim iyi dörtlü buluşalım benim arkadaşıma ayarlayalım dedi tanışsınlar gerisi kendilerinin bileceği iş dedi buraya kadar her şey okey bi saat sonra tanıdığım bi arkadaşını almış konferansa, bu konu hakkında konuştuk ama absürt kısım ne bana uyuşmayan?

Güncellemeler
29 dk
bi saat sonra tanıdığım bi arkadaşını almış konferansa , bu konu hakkında konuştuk ama absürt kısım ne bana uyuşmayan? arkadaşı 26 yaşında benim boşanan kız arkadaşım 31 yaşında ve açıkca sordum böyle bi insanla sen neden tanışmak istiyorsun yaşın küçük hiç evlenmemissin , boşanmış çocuklu 31 yaşında ki kadınla senin ne işin olabilir dedim o da flörtün söyledi arkadaşca sohbet muhabbet dedi ama erkeklerin amacını az çok anlıyoruz
Güncellemeler
27 dk
Ve kendi flörtümde çok hızlı ilerlemek istiyor ilgi alaka istiyor abuk subuk konulara giriyor , net tepkimi göstermedim biriktiriyorum tepkimi ona , canım değiliz bizde, avuçlarını yalarlsr ama asıl önemli olan benim flörtüm başlarda senin yüzünden belli temiz insansın o niyetle yaklasmıyorjm diyip şimdilerde illaki yaşanacak zamanı gelince demesi , ve reddettiğim halde küsüp diğer günü yine yazıyor aşılamaya çalışıyor ya sinirim bozuk ağlıycam
Erkek zihniyeti?