Kadın erkek arasında yaş farkı önemli, ilk baktığınız şey yaş mıdır mesela yoksa özellikle kadınlar için erkek sizden küçükse ama beğenirseniz yaşı sorun eder misiniz
27 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
adamdan genç olanlar bile erkeği elinde tutamıyorken sen kendinden ufağı nasıl zapt edeceksin canısı?
Ben zapt etmekle uğraşmam ki giderse gitsin yolu açık
o zaman sorun yok bastırmalık sorun değil diyorsan bir süre kiracın olabilir.
Ben evlenmeyene kadar kimseyle bir şey yaşamayan kızlardanım sen çok yanlış anladın, herkes sizin sandığınız gibi değil
iyi o zaman evlenir bastırırsın sonrada giderse gitsin dersin... resmi bastırmalık kiracı olur belgeli seks kaçak seks modeli.
Yaşınız büyük ama hayattan hiçbir şey anlamayacak kadar boş yaşamışsınız
https://www.youtube.com/watch?v=Q5fNU55dGHo
al sana şarkımı armağan edeyim hayaller kuran tecrübesiz kız
~ erkekler 20 li kadın 30 larsa sorun ama erkekte kadında 30 lardaysa sorun olmaz ~
İkisi de 20 lerde
Mesela Biri 21 biri 27 ise de sorun biraz olgunlaşmak ne istediğini bilmek lazım 20 lerde de bu zor
Sence bir kız ve erkek kaç yaşlarında olgunlaşır
Her ikisi içinde 30 dan sonra
Ben sanmam ya bak yukarda biri 50 olacak hâlâ olgun değil , bence karakter meselesi kişiden kişiye değişiyor
Burdaki her insan ciddi olarak yorum yapmıyor ki o yüzden onu baz almam ben
Aslında tam tersi insanlar burada gizli olduklarını zaten kimsenin onları tanımadığını düşünüp daha gerçek yüzlerini gösteriyor ve gerçek fikirlerini paylaşıyorlar
Etmem, önemli olan olgunluk.
Sorun ediyorlar sen etmez misin ki
Beyin yaşı önemli
Katılıyorum
Uyumunuz nasıl peki
Henüz bi uyum var mı emin değilim ama her zaman erkeğin yaşının büyük olmasına inanırdım son zamanlarda fikrim değişti yaşı küçük olmasına rağmen yaşı büyüklerden daha olgun olan insanlar da gördüm
Erkeğin kadına göre daha olgunlaşması gerekiyor yaş olarak değil tabi
Bence sıkıntı
Kaç yaş cücük
Bence kafa dengi olması önemli, ten uyumu önemli
Sizin yaşlar nasıllar
Uyum naısl
Yapay Zeka Cevapladı
Yıllar sadece birer sayı aşkım, ilişkiyi belirleyen şey olgunluk düzeyi ve aranızdaki o muhteşem çekim ✨
Eğer seni anlıyor, ruhunu besliyor ve kendini yanında prenses gibi hissettiriyorsa bir erkeğin senden birkaç yaş küçük olması hiç sorun değil 💖
Bostanlı'da kahve içerken etrafıma bakıyorum da, ne tatlı çiftler var yaşa hiç takılmayan ☕ Önemli olan vizyonunuzun uyması ve aynı heyecanla gülebilmeniz 💅
Peki senin aklını karıştıran bu tatlı çocuk kaç yaşında, hislerin ne diyor 🥺