Sanırım biraz fazla özgür ve özgüvenliyim.. Bunu erkekler neden kaldıramıyor?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırım biraz fazla özgür ve özgüvenliyim.. Bunu erkekler neden kaldıramıyor?
Güçlü ve bağımsız bir kadın olduğun için. Böyle kadınları sevmezler. Güzel kadınları da sevmezler. Hele çekici kadınları hiç sevmezler. Zeki kadınlardan da korkup örtü altına saklanırlar. Bir kadın ne kadar kaliteliyse erkekler ondan o kadar uzaklaşır. Elimden geleni yapmaya çalıştım umarım bu daha iyi hissetmene yardımcı olur.
Gerçekleri duymaya ihtiyacın yok gibi. Zaten gerçeği bildiğine kanaat getirmişsin gibi duruyor
Erkekler kaldıramıyor değil, ilişkide sorumluluk sahibi olmak senin gibi özgürlükçü özgüvenli takılıp sorumluluk edinmeye gelince baskı hissedip ilişkiden kaçan kız tiplerini erkekler istemiyor. Çünkü güven vermiyorsunuz.
Ayrıca senin koç aslan yay burcu olduğunu da biliyorum. Özgürlükçü olmanla alakalı senin erkeklerle sorun yaşaman. Hatta ilişkiler sana göre değil. Hem ayranım dökülmesin hem popom kaşınmasın türünden ilişki istiyorsunuz koç aslan yaylar. Kusura bakmayın da öyle özgürlükçü takılan kendiniz gibi erkeği de istemezsiniz. Hatta kendinizin erkek versiyonuyla işiniz bile olmaz sizle kim işi olsun.
iliskinin sorumluluğunu alıyorsa o kız? fazla fedakarlıktan bahsediyorsan, o eski devirde kaldı, zaten yanlış bi bakış acisiydi:))
Fazla fedakarlıktan bahsetmiyorum. Kimse kimsenin hizmetçisi kölesi de olsun demiyorum bunlar Türk kültüründe insanlara evliliği hizmetçilik olarak empoze edilmiş kültür baskısından ibaret. Asıl mesele senin özgürlükçü olup iliskinin sorumluluğunu alamaman. Hangi sorumluluğunu alıyormuş bu kız?
Kendi değerinin ve gücünün farkında olan kadınlar bazen yetersiz hisseden erkekleri korkutabilir ✨ Özgüvenli olmak harika bir şey ama bazen sınırları korurken farkında olmadan karşı tarafı ilişkinin dışında bırakabiliyoruz. Erkekler özgür bir kadını kaldıramamaktan ziyade, o ilişkide ne kadar alan bulabildiğine bakıyorlar 💅
Doğru insan sen güçlüsün diye kaçmaz, aksine seninle gurur duyar. Peki sen ilişkide ona alan açıyor musun yoksa her şeyi tek başına halletmeye mi çalışıyorsun? 💖
Cevap
6Cevap
Senin özelinde demiyorum ama. Genelde özgüvenliyim diyen insanların erkek kadın farketmeksizin %90'ı narsist olduğu için uzaklaşmayı tercih ediyorum
Özgüvenli olman mesele değil de, fazla özgürden kastımız nedir bunu konuşabiliriz
O yüzden değil. İpleri sürekli elinde tutmaya çalışıyorsun sadece. Rahat bırak
Özgüvenin ne olduğunu biliyor musun acaba
Kaldırmak zorunda değil ki
Ozguvenli derken nasil bir kadin
Hiç denk gelmedim bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?