Ancak aklıma takılan 2 yıldır sürüyor ve 2 yıldır çok ilgili. Ama o çocuktan da benimle ilgilendiğini saklıyor?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ancak aklıma takılan 2 yıldır sürüyor ve 2 yıldır çok ilgili. Ama o çocuktan da benimle ilgilendiğini saklıyor?
Cevap
0Cevap
Valla bunu çoğu kadın yapar, yapıyor. Dikkatli olmak lazım. Yani ben kıskandırmak için böyle bir şey yapmam. Yapacaksam da bi arkadaşıma açıkça söylerim, bro bi el at yardım et derim. Başka masumun günahına girmem. Aklımda biri varken özellikle tüm iletişim yollarını kapatıyorum. Umarım yenge de böyledir ne diyeyim.
Kıskandırmak için değil de ya Ilgın hoşuna gidiyordur ikinizi idare ediyordur ya da seni kullanıyordur ki kıskandırması için çocuğun haberi olamsi lazım önce değil mi
Ama 2 yıldır sürüyor işte herşeyi yaşıyoruz ailesi bile tanıyo beni. Ancak beni öperken şöyle bi düşünüyo gibi oluyor sanki onu düşünüyo gibi hissettiriyor. Öperken yanakları kıpkırmızı oluyor aşkla öpüyor resmen ama bilemiyorum hala saklıyor 1 kişi kaldı bilmeyen ilişkimizi
Neden o adamla ilişki yaşamasına müsade ediyorsun ki
Bişey yaşamıyor hayalinde yaşıyor yaşayamaz adam kadına abla diyor ama kadın çok cilveli ateşli kadının bu yönünü bilmiyor bile. Ama kadın onu yedek yapmış
Onu neden bırakmıyorsun adama söyle namuslu serefliyse kızdan abla demenin yeterli olmadığını anlayıp gereken mesafeyi koyması lazım
Sen niye böyle bi kızlasın ister ateşli olsun ister ne olursa olsun edep ve ahlak ayrıdır iğrenç ya birde sana bakarken onu hayal ediyor sen ona göre yakışıklı değil misin acaba ya da çocuk mu yakışıklı
Uzun boylu çocuk. Ondan diye düşünüyorum ana kadın bana bakarken de hayran hayran bakıyor
Erkek düşkünü olabilir yani hayran bakışları sana özel mi sence
Ve bakarken aşkla bakıyor fotoğrafı bile var. Ancak o uzun boylu çocuk geldiğinde işler değişiyor.
Evet bana özel. Şimdi kadın çok cilveli tamam ama benden başka kimseye baktığını görmedim asla. Hatta o sakladığı çocuğa gram ilgi vermiyor bakmıyor bile ama saklamaya da devam ediyor ilişkimizi
Saygısız terbiyesiz çocuk diyor yine onla konuşuyor falan anlayamıyorum uzaklaş diyorum dinlemiyor da.
Uzaklasmiyorsa sıkıntı düşünüyorum ben karşındakine önem versem o demeden uzaklaşırım sen çocuğa söyle kız öğrenirse ve kızıp ayrılırsa incelediği yerden kopmuş olur daha iyisini bulacağına da eminim sen gerwkeni yap boyel ilişkilere müsade etme
İşte çocuk gelince değişiyorsa sen güvenme bu kıza sen anlama diye senle iyi oluyordur çocuk gelince de gerçek yüzü çıkıyordur belkide
Anlamadığım bir şey var kadın ilgisini her geçen gün arttırıyor, çok ilgili ama o çocukta aynı iş yerinde gece 8 de işe geliyor ve kadın ona rağmen benle herşeyi yaşıyor ama o çocuk geldiğinde stop. Duruyor gizliyor yaşadığımız şeyleri. Bütün mahalle biliyor sevgili olduğumuzu bi tek ondan saklıyor ha onun varlığına rağmen de benle aşk yaşamaya da devam ediyor madem bana karşı aşkı var o zaman gözü onu görmemesi lazım değil mi? Bütün mahalle biliyorsa aşkımızı tek o erkeğin bilmemesi tuhaf değil mi
Benle konuşurken de ay şu çocuğu hiç sevmiyorum diye konuşuyor?
Sana bişey diyeyim mi sen anlama diye belki bu çocuğu sevmiyorum gıcık çocuk falan diyo ve belkide adam ona yüz vermiyo diye gıcık diyo ve ona abla dediği halde kız ona yamaşıyo falan diye bişey demiştin değil mi bu seni aldatıyor o kısmı kesin de dediğin gibi seven insanın gerçekten gözü baskasını görmez sen çok iyi çok mükemmel biri misin acaba kız sende olan birşeyden seni bırakmıyor sen bu konuyu kıza sordun mu cocuk bizi biliyor mu diye ve de ki sen ona söyle söylemezsen ben söylerim yavsa kızdan habersiz git çocukla konuş bişey varsa aralarından çekii bunu da çocuğa söyle
Sevmiyorum diyo ki sen şüphelenme belkide ve belkide adam biliyordur sen olduğunu o da mesafeli oluyo kız da bundan gıcık kapıyor ama şöyle bişey de var evlenmeden önce ilişki yaşayan kızdan ne beklenir ki
Sevmiyorum demesi ben şüphe etmiyim diye evet o kesin tamam. Ama o çocuğa da hiçbir şekilde ilgili davranmıyor sadece sohbet ediyor, yani çocuk yüz vermiyor diye benle mi idare ediyor demek bu yani, ve kadın cilveli olduğu için birine ilgi göstermeye başladığı anda zaten cilvelerinden direkt belli olur bu. Benle full ilgili yani full cilveli halleri mevcut sevmiş olduğunu direkt gösteriyor. Peki bu durumda o çocuk yüz vermiyor ama benle de aşk yaşıyor diyelim yüz verdiği anda bana olan aşkı bitecek olması saçma değil mi benle yaşıyor çünkü bütün gün sarılıp öpüyor yanakları kıpkırmızı oluyor öperken o çocuk gel dese direkt ona mı gidecek? Beni aşkla öpüyor resmen
Ama benle olan bu halini de ay hiç sevmiyorum diyip konuşmaya devam ettiği çocuktan saklıyor... Çok tuhaf ya
Evlilik öncesi ilişki yok bu arada
Birde bu kadının yarım aklı ondaysa bütün gün benle ilgileniyo gözlerini ayırmıyor üstümden takıntılı gibi resmen. Bu nasıl olabiliyor hem bana takıntı hem ona takıntı mümkün mü
Ben çok mükemmel birisiyim evet övünmek için demiyorum kusursuz anlaşıyoruz, kadının ablası bile beni çok sevdi teşekkür ediyor kız kardeşini mutlu ettiğim için. Mükemmel olmaktan kasıt sigaram yok alkol yok gece hayatım yok başka kadınlara ilgili davranmam çok zorum yani kadın bu yönümü görüp tanışmak istemişti benle zaten. Ancak diğer tarafta ise benim tam tersim olan bu çocuk. Diksiyon yok şiveli konuşuyor cahil alkol almaktan beyni yanmış. Diyorum ki kadına sen öyle bir cahilin yanına gidip gelip benim yanıma gelemezsin çünkü o cahil ben ise kültürlü bir insanım ve sen aramızdaki diyaloğu bozuyorsun bu şekilde. Evet ayyy o cahil diyip gülüyor 🙄 ne yani cahilliği hoşuna mı gidiyor ne bu dedim alla alla. Konuşma diyorum onunla hala devam ediyor. Çocuğa da gidip ben bu kadınla aşk yaşıyorum hayırdır demek istemiyorum çünkü kadına güvenmek istiyorum.
Ya ne güvenmesi sen canım yerine koyuyo gevşek kadın hiç açıklama yapmadan ay evet p şöyle böyle diyor sadece sen ilişkiye girdik demedin mi senden bakışlarını ayırmamasının sebebi seni kontrol ediyor ki nabza göre şerbet versin seni elinden kaçırmasın ama pişman olacaksın gibi hissettim iyi erkekler neden böyle kötü erkek seviyor o kız o alkolikten hoşlanyo belli ki. Aynı anda hem alkolik hem düzgün sevmek mümkün değil sen iyisin diye bırakmıyor seni ama o kendisi gibi serseri olanı seviyo serseri seven kızdan hayır gelmez sana söyleyeyim
Çocuğa gidip maço maço ben bu kadını seviyorum hayırdır demeni söylemiyorum gidip de ki ben onun sevgilisinin herkes biliyor bi senden saklıyor ama sen ona abla diyorsun. Aranızda biley varsa ben çekileyim aranızdan onun sana ilgisi var ve bu durum beni rahatsız ediyor aynı anda ilgisinin ikimizde olması. Aranızda bişey varsa ben çekilirim aradan
Bu şekilde demeni söylüyorum
Bence ayrıl kız iyisin diye yanında ve uyutuyor seni sende ona dokunduemak istemiyorsun ama gerçekleri gör sonra çok canın yanacak işi bitince seni bırakıp gidecek mahvolavaksın
Sen senin gibilere layıksın
Diyemem işte abla dediği için rezil olan ben olurum. Ama kadın herşeyin farkında çok çıtır bir kadın anladın mı istediğin kadar abla de inanmaz sana. Göğüsleri kocaman dekolteli falan güzel çekici kim inanır özellikle kadın hiç inanmaz abla demesine bu yüzden beni rahatsız ediyor. Kadının bunla alakalı beyanı da var benm rahatsız ediyor demişliği var ama şimdi 360 derece döndü.
Valla sana çözüm üretiyorum oralı olmuyorsun sen ayrılmaya ya da çözmeye nçyetli değilsen takılma olanlara ne diyeyim
Oralı olmuyorum ama kadın ben umursamadıkça umursayayım diye herşeyi yapıyor delirtiyor. Özellikle onun yanına gidiyor rezil oluyorum maalesef
Bununsen seçiyorsun ve bence memnundum da ondan
Memnunsun
Bak şimdi tabi ki memnunum ama neden biliyo musun kadın aşkı bana yaşatıyor çünkü ben neden vazgeçeyim ki ona vereyim ki bunu. Üstelik itiraf edeyim hadi memeleri çok düzgün fiziği çok düzgün seksi bir kadın. Ufacık problem de 5 para etmez adama niye bırakayım onu bu zevki benim yaşamam lazımken pes mi edeyim
Memelerine mi aşıksın hayır tüm vücuduna kendisine böyle bi kadını niye bırakayım başkasına ten uyumu var Bi kere
O zaman niye şikayet edip sorguluyorsun kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki yıl uzun bir süre tatlım, kimse sadece birini kıskandırmak için bu kadar zamanını ve ilgisini harcamaz. Ama bu durumu o çocuktan saklaması kesinlikle bir şeylerin üstünü örttüğünü gösteriyor. Büyük ihtimalle ikinizin arasında kalmış ve o taraftaki kapıyı da tamamen kapatmak istemiyor.
Açıkça konuşma vaktin geldi de geçiyor bile. Bence karşısına geçip bu gizemli tavrının sebebini net bir şekilde sormalısın. Sen yedek kulübesinde beklenecek biri değilsin ki💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, onunla hiç yüzleşmeyi denedin mi? ✨