Olabilir ama tamamen o anki uyuma ve karşılıklı rahatlığa bağlı. İlk buluşmada temas konusunda acele etmeyi sevmem; sohbet güzel gidiyor, yakınlık doğal şekilde oluşuyorsa el ele tutuşmak hoş olabilir. Zorlanmış ya da erken geliyorsa da sırf romantik görünsün diye yapılmasına gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir ama tamamen o anki uyuma ve karşılıklı rahatlığa bağlı. İlk buluşmada temas konusunda acele etmeyi sevmem; sohbet güzel gidiyor, yakınlık doğal şekilde oluşuyorsa el ele tutuşmak hoş olabilir. Zorlanmış ya da erken geliyorsa da sırf romantik görünsün diye yapılmasına gerek yok.
İlk buluşmada el ele tutusmak isteyen tutuşur. Ama bunun öncesinde iletişim olmalı birbirini az çok tanımış olmalı.
Bir yerden başlamak lazım gadası
Abla maymunla falan mı buluşmuş Allah affetsin ama aynı maymun eli gibi 🙄
Aradaki samimiyete bağlı öncesinde yani 3 4 ay kadar bir konuşma geçmişse olabilir ama direkt 1 2 gün konuşup buluşma ayarlandıysa olmaz.
Maymun mu bilmiyorum ama çok zengin biri
Saattenmi anladın 😄
Evet, Patek Philippe Nautilus 5980 model. 200 bin dolarcık 🙂
Güle güle kullansın ne diyelim 😄
abinin elleri yalniz ahshahshshsh
bence ilk bulusmada temas olmamali ben tutmam sahsen, tutmak isteyeni de sutlarim
Evet ancak o abinin elinde Patek Philippe Nutilus 5980 kol saati var ve fiyatı 200 bin dolar.
www.chrono24.com.tr/.../...autilus--id48017411.htm
Yengenin neden dolunaydan etkilendiği biraz belli ediyor gibi :D
hiii simdi anlasildi ablanin sikintisi ahshahshs
deger mi yani abi saati alana kadar abla abiye bi agda yaptirsaymis keske
Doğallık iyidir her zaaman
ama bu da asiri dogal ya
En azından kışın yengenin elleri üşümeyecek
cok iyi yonu varmis aslinda, artik kabullendim
Öncesinde aramızda uzunca bir iletişim olmuş olmalı ve o anda elektrik alırsam olabilir
Aradaki samimiyete bağlı
yok ya ne bilim shdhd
Bilmek zorunda değilsin tabii, bazen hissetmek de gerekir.))
kararsız kaldim, tutusulabilir de tutusulmayabilir de, aradaki samimiyete ve gecmise bagli sanirimm
Hayır Tutuşulmaz, İlk Buluşma'da Biraz Mesafe Olmalı.
Doğru bulmuyorum ama imkansız değil
Tutuşurum da öpüşürüm de
Olur tabikide
Hayır
Evet
Caiz değil.
Hayır tabiki de