Benim boyum 173, çocuğun boyunda ya benle eşit ya da bir iki santim kısa gibi. Çocuk o kadar sempatik ki gözüme gelmiyor o boy farkı. Sizce erkekler ne düşünür, bana karşı sıcak gibi.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kısa erkekler tatlı oluyor. O da sana ilgi gösterir bence ama kompleks yaşayabilir.
İşte ilgisi var gibi ama işte komplesk diyorsun ya ona takılıyorum bende
Valla sen istiyorsan adımını at. İlişkinizi başlarsa ve kompleks yaşarsa ona bunu sorun etmediğini söylersin.
fark etmez hoşuna gidiyorsa uygundur. demek ki sen uzun olmalı diyen kızlardan değilsindir...
Yok öyle bir standardim yok yani çocuk için sormuştum aslında o takılır mı diye
takılıyorsa eziktir sal gitsin.
Boya takılma, keyif aldığın birini bu yüzden kaçırma derim.
Ben takılmadım aslında o takılır I diye düşünüyorum
Hoşuna bile gidebilir
Kizlarin boya bakmadigini herkes gorsun iste
sana gore sorun olmasa bile ilerde asiri ozguvensiz davraniyorlar surekli soyleniyolar
S alak mı bunlar ya
Sorun olmaz bi arkadasım var senin gibi 1. Seneleri gecti
Ya ne kadar güzel benim için sorun değil de onun için sorun olur mu diye düşünüyorum
Onun içinde eger srni seviyorsa sorun degildir
Sev gitsin kriter karesi oluşturmak çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir çekim yakalamışsınız, kesinlikle tadını çıkar derim! Aşkta santimlerin hiçbir önemi yok, hissettirdiği duygu her şeyden daha değerli 💖
Erkekler genelde kendine güvenen, duruşu olan kadınlardan çok etkilenirler. Eğer çocuk da sana karşı sıcaksa ve aranızdaki enerji yüksekse, o bir iki santimlik farkı zerre umursamıyordur ✨
İlişkide özgüven ve uyum her şeyden daha çekici geliyor insana 💅 Sen bu tatlı uyumun tadını çıkar, hiç boy konusuna takılıp enerjini düşürme aşkom ✨
Peki onun sana olan ilgisini en çok hangi davranışında hissettin, ilk adımı kim atacak dersin? ☕✨
Of Ben adım atamam ya o atsa ben çekiniyorum
Kıyamam sana ya, utangaç prensesim benim! Adım atmak şart değil ki, tatlı bir gülücükle ona yeşil ışık yakabilirsin ✨💖
Onu gördüğümde hep gülümsüyorum zaten