Gerçekten seven erkek böyle bir hatayı affeder mi, geri dönme ihtimali var mı?

Ben bir hata yaptım. 5 aylık bir ilişkim vardı bir tanıdık vasıtasıyla tanışıp evlilik yolunda ilerlemek için konuşmaya başladık. Ve birbirimizi çok sevdik. Ara sıra çalkantılar oldu aramızda ama hep hallettik. 1 yıl önce kadar 1 2 hafta bir çocukla konuşmuştum. Bu çocuk beni aradı yazdı ve hayatımda başkası olduğunu söyleyip istemedim. Sonra sevgilim bana soğuk davranıyor gibi hissettiğim bir dönemde bu çocuğa ilk mesajı ben attım ama o çocukla olma düşüncesiyle yazmadım ona bir anlık üzüntü ve sinirle yazmış bulundum. Çocuk benden yine şans istedi ama öylesine yazdığımı söyledim. Ve sevgilim bunu öğrendi çocuğu aradı çocuk da sevgilime bu kız seni istemiyor seni cepte tutuyor bak bana yazıyor dedi. Ona onu istemediğimi söylemiş olmama rağmen sevgilime hayır bana öyle bir şey demedi biz 2 haftadır konuşuyoruz dedi. Ama sadece tek seferlik bir konuşmaydı yarım saat ancak sürdü ve benden şans istedi ben onu istemediğimi söyledim. Tek konuşma buydu. Sevgilim bana inandığını söylüyor ama ilk mesajı ben attığım için beni affetmiyor. Beni linçleyen olacaktır elbette aranızda yaptığım hataydı kabul ediyorum. Beni çok sevdiğini ama affedemediğini söylüyor şu anda. Böyle bir durumda geri dönme ihtimali nedir sizce

Gerçekten seven erkek böyle bir hatayı affeder mi, geri dönme ihtimali var mı?