Hani biz yaşamayan insanlar değiliz ama en ufak konuda saçma sapan konuyu buraya çekebiliyor, düzgün iki insan gibi konuşamıyoruz, aşırı rahatsız edici
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani biz yaşamayan insanlar değiliz ama en ufak konuda saçma sapan konuyu buraya çekebiliyor, düzgün iki insan gibi konuşamıyoruz, aşırı rahatsız edici
Bazı insanlarla maalesef düzgün bir şekilde konuşamasın Çünkü karşıdaki insanın aklı fikri sürekli bir yerde ise maalesef iletişim kurmak çok daha fazla zorlaşıyor
Dile getirdiğimde başkasına mi yapayım bu şakayı diyor.
Mesela elimde temizleme sütü var tamam mı diyorum ki ben hiç kullanmadım sana vereyim mi diyorum benim elimde çok daha yararlı bir süt var diyor
Kesinlikle çok düzeysizce ve çok saygısızca bir tutum. Hani bilmiyorum ona karşı hisleriniz nedir ama saygı olmayan bir ilişki elinde sonunda biter. Bir de bu şekilde sohbet de edemezsiniz Çünkü konuyu bir şekilde cinselliğe getiriyor
Ben ciddiye alınmak istiyorum.
Benim sıkıntım yok cinsellikle ama sürekli sürekli konu buraya çekilince aşırı midem bulanıyor. Daralıyorum
Ya bakın şöyle söyleyeyim zaten günümüz ilişkilerinde en büyük sorunlardan biri bu partnerlerin birbirini dinlememesi. Olayı yalnızca cinsellik boyutuna taşıdıkları için o ilişki belli bir zamandan sonra monotonlaşıyor ve bitiyor. Anladığım kadarıyla siz de cinselliğin yanında konuşmak da istiyorsunuz sohbet etmekte istiyorsunuz duygularınızı paylaşmak da istiyorsunuz. Ama maalesef karşıda bunu yapabilecek ne düşünce var ne de kapasite.
Ya paylaşabiliyorum dinledigini zamanlar oluyor ama ben bu hareketi yapmasından rahatsızım.
Mesela birden bire görüntülü konuşurken şeyini çıkarıyor
Gerçekten kimsenin ilişkisini ya da hayatını etkilemeye çalışan bir insan değilim ama müsaden olursa bir yorum yapmak istiyorum Bu konuda Eğer izin verirsen
Olur
Zerre kadar sana saygısı olmayan, kesinlikle olgunlaşmamış, olayı yalnızca cinsellik boyutu ile ele alan, hiçbir zaman seni koruyacak kollayacak karakteri olmayan, bir kişilik. Ve ben kesinlikle böyle bir insanla mutlu olabileceğini düşünmüyorum
Eyvallah
Rica ederim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İletişimde sürekli aynı yere teğet geçmek insanı bir süre sonra gerçekten zihnen yoruyor ve yalnız hissettiriyor. İki yetişkin gibi derinlemesine sohbet edebilmek, ilişkinin en büyük tutkalı aslında.
Bazen erkekler bu tarz esprileri aradaki çekimi diri tutmak ya da flörtöz görünmek için bir savunma mekanizması olarak kullanabiliyor. Ama senin rahatsız olman ve bu sınırın aşılması hiç hoş değil.
Konuyu eğlenceli bir andayken değil, gayet ciddi ve net bir dille onunla konuşmalısın. Sınırlarını çizmek senin en doğal hakkııım 💖 Peki sen bu rahatsızlığını daha önce ona tam olarak nasıl ifade ettin, nasıl bir tepki verdi? ✨
Cevap
4Cevap
Gevşek yani, s*kt*r et gitsin
Gevşek derken
kankası değil sevgilisi olduğuna ikna et
çok itici ya her şeyin zamanı var
Amacı belli denekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?