Sadece merak ettiğimden masumca bir soru sordum ama sanırım ileride onu yememe izin verecek gibi duruyor, gerçekten aşık falan sanırım (insan yemiyorum sakin olun)
Sevgilim benden gerçekten korkuyor mu yoksa bu tuhaf esprilerime rağmen bana aşık mı?
bunlar olan şeyler ki, insan denilen canlı tarih boyunca başka bir insana zarar vermiş, kötü insanların özünde bu var, ama hukuk, suç olması, ve bu tür şeyleri düşünmenin bile toplum tarafından kötü görülmesi bunu bastırıyor, tabi bunu iki şekilde düşünmek lazım, kötülüğü batırırsan "gizli kötülük" yapılmaya başlanır. yani bunu açıkca konuşmamakta doğru değil, sorun bu tür insanlar neden böyle şeyleri yapma ihtiyacı , hayal etme, ya da düşünme durumunu istiyorlar? "şaka yaptım" kaçış noktası, hayır bunu bir şekilde şakayla karışık olsada düşünüyor.
Acıkcası o kızları gördügümde asırı yıkıldım aileleri şimdi kim bilir nasıldır hala içleri sogumamıştır o olaydan ve diger önceki olaylardan sonra açıkcası acaba ben nasıl ölücem diye düşünmüyor değilim çok üzücü rabbim rahmetiyle muhfaza etsin
yioo her şakanın arkasında gerçek vardır, insanlar tarih boyunca başka insanları haz için "hadım etmiş" sen kesin çocun penisini kesmeyi düşünüyon ama bu hukuken suç ve çok ağır cezaları var, tabi iş sıkıya geldimi "şaka yapmıştım"