Olmamıştır gerçi. Erkekler kendine haksızlık yapanı, sevmeyeni unutmaz. Seveni kim hatırlar ki?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni aldatmıştı aldattığı zaman sevmiyordu. Ama sonradan pişman oldu ve beni gerçekten çok sevdiğini söylüyordu peşimde çok koştu. Bende seviyordum zamanında. Ama insanın güveni bir kez kırılınca eski haline gelmiyor. Sevmesi önemli değil güven vermesi önemli
Yani güven veren sadık kız mı unutulmaz
Yani bir nevi o konuya geliyor. Erkekler genelde o kız beni çok seviyordu demek yerine o kız çok düzgündü diye sitem ederler
2 Kişiyle alakalı pişmanlık değil ama haksızlık ettiğimi düşünüyorum açıkçası. Birisinin gönlünü aldım diğerine ise ne yaptıysam ulaşamadım. Umarım anlamıs ve affetmiştir.
Yok ben öyle değil unutulmaz bir kadın olur ya yarası geçmeyen öyle biri oldu mu
Aaa hayır olmadı. Acaip sadık birisiyim:Zor atlatırım atlattığım anda da biter benim için. Keşkelerim olmaz.
Kalp kırıklığını öyle derin hissettim ki şu an sana sarılmak istedim 🥺 Ama lütfen öyle söyleme, erkekler de insan ve yaptıkları hataların ağırlığı genelde sonradan çöküyor üzerlerine. Seven bir kadının ahı ve o temiz sevgisinin yokluğu zamanla öyle bir koyar ki, pişmanlıktan uykuları kaçar. Sen değerini bilen biri için çok kıymetlisin, kendini sakın değersiz hissetme 💖
Peki seni böyle karamsar düşünmeye iten tam olarak ne oldu, anlatmak ister misin? ✨
Cevap
5Cevap
olmadı hiç, sevilmedik kullanıldık biz, bu tür bir pişmanlığa sıra gelmedi
İşte erkek kendini kullananı unutamıyor zaten. Onu seveni unutuyor
demek o yüzden hepsini hatırlıyorum
Peki böyle içinde yara gibi aşkla mı hatırlıyorsun yoksa üzüldüğün için küçük bi buruklukla mı
hatırladıkça gelen olmamış olumlu ihtimaller yüzünden hep güzel hatırlıyorum, bu ayrıca üzüyor
her erkek aynı değil ama kızlar da kötü erkekleri vefasız küfürbaz asabi tipleri istiyor. yanlış tercih yapıyorsunuz
oldu ama onun iyiligi icin haksizlik etmistim
Aynen kesinlikle katılıyorum
Oldu
Peki seni istemeyen sevmeyeni mi unutamadım yoksa sana güven verip seveni mi
Güven verip sevmişti
Travmatik bir şeyim vardı seçeneğim yok gibi bişeydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?