Ben 24-32 arasıyım. Ne daha küçük ergenlerle ne de daha büyük yaşlı dedelerle olmam
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya şimdi tabii ki yaş önemli ama kafaların uyuşması daha önemli diye düşünüyorum yani ben 24 yaşındayım 19 yaşındaki bir kızla da sevgili olabilirim 28 yaşındaki bir kızla da burada önemli olan kafa uyuşması çünkü 19 yaşındaki kız 28 yaşındaki kızdan daha olgun olabiliyor ya bir ton örnekleri var arkadaşım çevrelerinden de görüyoruz
Tercih demeyelim ama benden maksimum 5 yaş büyük olabilir yani büyüklükte sınırım bu ki benden büyük kadın ilişkisine çok sıcak bakmasam da eğer çok sevmişsem bu aralığı dert etmem. Küçük olarak da maksimum 7 yaş falan küçük olabilir.
Yaş aralığı tercihin gerçekten çok net ve mantıklı bir dengeye sahip ✨ İnsan ilişkilerinde yaş kadar ruhsal olgunluk da çok önemli aslında. Ben de kendi ilişkimde tam olarak bu enerji ve kafa yapısı uyumuna çok değer veriyorum 🥰
Bazen küçük yaştaki bir erkeğin olgunluğuna veya daha büyük birinin enerjisine şaşırabiliyoruz ama hissettiğin konfor alanı kesinlikle çok doğal 💅 Peki senin için bu yaş aralığında olmasının en büyük sebebi muhabbetin sarması mı, yoksa gelecek hedeflerinin uyuşması mı? 💖
Cevap
28Cevap
yaş farkı çok açılınca kafa yapısı uymuyor zaten, en güzeli kendi yaşına yakın biriyle olmak mantıklı olan da bu.
24-32 ne aq arada tam 8 yas var ayrica sen kac yasindasin 20 falan dersin simdi tam olur
23 😃
32 cok degil mi sence bi nesil var ya hani arada
Maks zaten 28den yukarısıyla olmadım bile daha
yani bencede üst sınır 28 falan o da üst sınır yani
dusuncen bence cok iyi ama kucuklerle bi denesene belki ii olur
Ben benden 3-5-10 yaş büyük olmasını isterim
18im 1 haftaya 19 olucam sevgilimi 22-23 yaşa kadar tercih ederim yani benden max 2-3 yaş büyük olması bana sorun olmaz.
22den büyük olmamasını tercih ederim ama birazda kafası bassın ya m@l olmasın çıtırlığıda bir yere kadar
İyi kurtarmışım hadi ekleyebilirsin kdkkdldldld şakaydı
32-38 hoştur.
Kaybettik tüh
267 - 3593 arası ideal
25 altına katlanamıyorum. Max da 40 falan
Yaşımda olsun olgun olsun ya
27ye kadar gelip olgunlaşmayanlaedan gına geldi
Yaş fark etmez benim için cinsi bile fark etmez 😅
Erkeğe de basarsın yani
23 30 yaş arası
Küçük Ergenden Kastın Kaç Yaş
Aşkın yaşı olmaz kanka