Erkek arkadaşım benden önce kızlarla ilgiliydi, beni tanıdıktan sonra yapmadı fakat ona karşı güvencim sarsıldı
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım benden önce kızlarla ilgiliydi, beni tanıdıktan sonra yapmadı fakat ona karşı güvencim sarsıldı
Cevap
6Cevap
Erkek arkadaşının yaşı genç olduğu için tekrar yapar
26 yaşında
Daha dur bakalım 35 yaşını devirsin ondan sonra suları durulur
Çapkınlık yaş tanımıyor facebook dayılarını bilirsin🤣
Facebook ta geziniyorsa yaşlanmış derim😂ne güzel sosyal medyalar var level atlamaları gerekir😉
Gezinmiyor da misal dedim yaşlılarda çapkınlık yapıyor 🤣🤣
Senin sohbetin de ne kadar tatlı seninle sabaha kadar konuşurum he :-)
Teşekkurler
O senin güzelliğin
Onu kendine bağlaman sana değer vermesini sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay.
Bana bağlı diğer kızları takılmalık görüyor olabilir
Senin tavsiyen var mı
İçimde nedense heves kalmadı ona karşı
Fikrim değişirse size ulaşırım
Neden
O güven sarsılması olduğu yerde durur
Evet gitmiyor peki değişebilirmi
Değişmez hep bir şüphe ile yanaşırsın
Bırakmalımıyım
Bence durmamalısın
Denicem teşekkurler
Dene biraz zor gelir ama böyle yapması daha iyi yoksa zamanla canın acımaya devam eder
Evet haklısın şüphe içinde kalmaktansa yoluma bakarım
Evet şüphe insanı içten yiyip bitiren kavuran bir durum yoluna baksan şimdiye kadar bulmuştun o yolu 😆
Şimdi her erkek kızlara ilgililer bu bir gerçek olsada sadık birileri vardır diye duşunuyorum
Her erkek doğası gereği kızlara ilgisi var bu bi gerçek Zsten sadık birileri var zaten erkek arkadaşının yaptığı su yanlış eskilerini anlatması o bunu cool bir hareket görüyor ama bu güvensizliğe yol açar
Evet doğru diyorsun eskilerini anlatmadı sayılır ama ben gördüm
Senin erkek arkadaşından hiç de böyle eril enerji alamadım özgüvensiz bir çocuk bence
Ya herkes söylüyor inanıyor musun çok şaşırtıcı ve nasıl anlıyorsunuz
İnanıyorum herkes söylüyordur adamım kızım ben bilmeyeceğim de kim bilecek davranışlarından anlıyorum
Eril enerjisi çok yüksek davranışları karşı konulamaz sert biri bu konularda özgüven sorunu yaşıyor olabilir
Eril enerjisi yüksek biri böyle davranmaz bu egolarını tatmin etmedir özgüvensiz davranmanın bıraktığı boşluk
Peki nasıl davranırdı
Seven erkek
Sahiplenmeyi bilmeli ağzından çıkacak sözün ağırlığı olmalı nerede ne konuşacağını bilmeli ne kararlar alacağını bilmeli bunlar tabii ki günlük hayatı ile ilgili olabilir ilişkisi ile ilgili olabilir akıllıyla fikri ile kadını cezbetmesini bilmeli her şeyden önce de kendi gördüğü hayatına aldığı kadınına sadık olmalı kıskandığını belli etmeli ki şöyle bir durum var bu sadece erkeğin alacağı sorumluluklardır buna bir çok şey ekleyebiliriz elbet burada kadının da alacağı sorumlulukları yazabilirim
Kadınlar içinse benzer şeyler diye duşunuyorum
her şey kusursuz karar konusunda cayıyor keyfine göre davranıyor
Kadınlar için biraz daha büyük bu olay çünkü kadın sadık ve elindeki erkeği elinde tutmaya çalışmalı erkek biraz daha k*ypak karar konusunda cayıyorsa büyük sorun bu keyfine göre davranması seni cebinde görmesinden kaynaklı
Sorunları olduğunu bahsediyor seven erkek için sorun halledilebilirdir aslında değil mi
Sorunlar varsa bu sorun olmamalı işte bu yüzden sana egosunu özgüvensizliğin erilsizliğin verdiği boşlukla dolduruyor diyorum egolu erkek çözümsüz erkektir evet halledilebilir
Daha iyi anlıyorum bu tür anlattığınız gibi düşüncelerim vardı kesin oldum
Sizden duyunca
Düşüncelerine kessin olduysan ne güzel bazen gerçekleri duymak lazım
Evet bende gerçekleri duymak istiyordum teşekkürler dikkate alıcağım
Daha ne gerçekler anlatırım da bizden soğursun diye korkuyorum 😝 dikkate almanı isterim
Anlat anlat kulağıma küpe olur
Hayır hayır ya sonra siz erkeklerden midem bulanıyor demeye başlarsan 😆
Benim baştan beri erkeklere inancım yoktu taki birini sevinceye kadar oda olmadı
Tecrübe yaşamış oldum en azından
İnancın olmamalı erkeklere çünkü erkekler laylaylom ne duymak merak etmek istiyorsan söylerim bu arada
En azından artık tecrübesizim demezsin
Teşekkürler merak ettiklerim çok şey var aklıma gelirse sorucam mutlaka erkek erkeği bilir kadında kadını 🤣🤣
Rica ederim 😆 sor sor cevabın benim cebimde ne yani mesaj mıydı bu bana hahaha sende kadını mı bilirsin yani yalnız kadını benden iyi çözümleyen yoktur 😆 kadını da sorabilirsin 😝
Tecrübe mi konuşuyor yoksa ne?
Yürüyen tecrübe diyebilirsin 😜
Sende onlardan değilsin demi
Nelerden kimlerden ben kendimdenim hahaha
Anlamamış gibi yapma🤣🤣
Yok yok merak etme ısırmam bende erkeğim 😆
Erkeklerden her şey beklenirr
Biz erkekler dövülmesi pataklanması gereken varlıklarız 😆
Keşke işe yarasa huy huyundan vazgeçermi hiçç
Maalesef ki işe yaramıyor ama belli bi süre rayına giriyor 😆 vazgecmez sever o huyda devam etmeyi
Evet belli bir süre sonra öyle heleki evliyse uyum sağlamaya başlıyor
Evliyse o uyumu sağlayana kadar kadını kendinden soğutuyor 😆 sonra başlasın kavgalar tartışmalar ayrı yerde uyumalar vs.
Bu yolun sonu böyle olmasın basit ve huzurlu olanı yokmuu baştan tanımalıyız o halde
😆 baştan tanısan bi dert ortadan tanısan bi dert erkeğin basit ve huzurlu olanını bulamazsın 😆
senden öncesi değil sonrası önemli bence güvenin sarsılmamalı
Bende sonrasına bakmaya çalışıyorum da bu göz ardı edilebilir birşeymiki
çapkınlığı geçer mi tartışılır bir süre gözlemlemeyi dene
Tamam teşekkürler
Bi şans be abi Allah peygamber aşkına bi şans 😄
Verdim
Tamam işte akıllı olup kıymetini bilsin bak vermişim işte
Kıymet bilse keşke hala benimle konuşuyor. başkalarıyla konuşuyorsa onu bilemem
Sende biraz kıymetini değerini bil önem ver düzelir inşallah
Tamam denerim teşekkurler
Neden sarsıldı ne oldu?
Öncesinde yabancı kızlar dahil olmak üzere samimi muhabbet içerisinde olduğunu gördüm
Cinsellik değil yapmış olabilir de bilmyorum
Erkek yapar normal
Bilemme artık sen de intikam mı almak istiyosun
Sevdiği kız varken nasıl yapar
Sadık olması gerekmez mi
Karşıdakş kız veriyorsa erkek affetmez
Düzgün erkek yapmaz belki
Bazıları için konuşmak gerekirse dediğin gibi
Herkes öyle. Olay kadına bağlı sadece. Sen istekli bi kız mısın
Değilim
Ondan aldatıyodur. En son ne zaman yaptı seni?
Hiçbirzaman
Vermezsen vereni bulur
Benden uzak olsunda ne yaparsa yapsın🤣
Daha 1 ay olmadan ne açgözlüymüş
Yeni mi evlisin
Daha değilim
Etkek arkşmdi
Anladım. Veriyor musun peki ona
Vermedim
İstiyor musun peki
İstemiyorum helalim değil
Bi kere dene
Yok
Hiç denedin mi birini
Hayır
Doyurman lazım
Sadık değil
Kabullen
Tamam denicem
Gecmez kanka
Geçmiyor değişebilirmi
Senleyken yapmadığına eminsen güven oluşturuyorsa bi umut
Bazen emin bazende kaygılanıyorum
Yapacak olanı bağlasan da tutamazsın zaten
Çok doğru dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çapkınlık aslında bir karakter özelliğinden ziyade, doğru kişiyi bulana kadar devam eden bir arayış süreci olabilir. Seni tanıdıktan sonra bu davranışları tamamen kestiyse, kalbini gerçekten sana kaptırmış demektir. Bu harika bir adım ✨
Yine de geçmişin gölgesi insanın zihnini kurcalar, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Güven bir günde inşa edilmez ama dürüst iletişimle zamanla oturur. Birlikte güzel anılar biriktirdikçe için daha da rahatlayacak 💖
Peki onun şu anki ilgisi ve sana olan yaklaşımı içindeki bu şüpheleri biraz olsun hafifletmiyor mu? ✨💅