mor arka plandaki mesajlarda mor renkli balonlar içinde yazan o yoğun sevgi patlaması aşırı tutkudan kaynaklanıyor psikolojide sevimli bulma ve sevgi krizine girme hali olarak geçiyor hastalık değil sadece kafayı yemek üzere olduğunu gösteriyor
Farketmez. Bu yorumu sadece sizin ilişkiniz için yapmadım ayrıca aile ile tanışmak o kadar da büyültülecek bir şey değil. Gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bir atasözü vardır yani evlilik gerçekleşmeden zaman ne getirir bilemezsin hatta evlilik sonrası için bile geçerlidir bu. Sevgi saygı olması güzel ama her şeyde abartıya kaçmak ters tepebilir maalesef.
Her iliski için aynı seyi söylemek cok dogru degil acıkcası her ilişkinin kendini yaşatış bicimi vardır ve bizimki bu sekilde ilerliyor ikimizde fazlasıyla mutluyuz
İşin güzel kısmı da bu o kadar dogru kişiyle beraberim ki ben böyle yapınca daha çok ilgiye boğuyor birbirimizi ilgiye boğmayı cok seviyoruz tapıyor bana resmen nerden buldum ben böyle mukemmel bir cocugu diye düsünüyorum bazen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ye afiyet olsun, tadını çıkar burada dolanma ahaha
Bende sevgilimi yemek isterdim.
mor arka plandaki mesajlarda mor renkli balonlar içinde yazan o yoğun sevgi patlaması aşırı tutkudan kaynaklanıyor psikolojide sevimli bulma ve sevgi krizine girme hali olarak geçiyor hastalık değil sadece kafayı yemek üzere olduğunu gösteriyor
Bende valla bazen telefonu falan ısırdığım oluyor 😂😂saatte 12 yi geçmiş 😂😂😂😂
Biri bana laf arasında güzel şeyler söylerken ameke dese direkt engellerim skdjdjs normal sevdiğin insana içinin ısınması
Bu tip abartılı ilişkilerin sonu pek iyi bitmiyor maalesef.
Ailelerin falan haberi var 1.5 ay sonra ailemle tanışmaya da gelecek
Farketmez. Bu yorumu sadece sizin ilişkiniz için yapmadım ayrıca aile ile tanışmak o kadar da büyültülecek bir şey değil. Gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bir atasözü vardır yani evlilik gerçekleşmeden zaman ne getirir bilemezsin hatta evlilik sonrası için bile geçerlidir bu. Sevgi saygı olması güzel ama her şeyde abartıya kaçmak ters tepebilir maalesef.
Her iliski için aynı seyi söylemek cok dogru degil acıkcası her ilişkinin kendini yaşatış bicimi vardır ve bizimki bu sekilde ilerliyor ikimizde fazlasıyla mutluyuz
Umarım mutlu olmaya da devam edersiniz.
Bizi şöyle seven bir kız olsaydı dünyanın en mutlu insanı olurdu anasını satiyim
Erkeklere çok duygu belli edilmez. Genel bir yorum bu. Sen bu bilgiyi al. Dursun. Aklının bir köşesinde tut.
Böyle yaparsan değerin olmaz biraz ağırdan al erkeklerin bi tarafları kalkıyo sonra
İşin güzel kısmı da bu o kadar dogru kişiyle beraberim ki ben böyle yapınca daha çok ilgiye boğuyor birbirimizi ilgiye boğmayı cok seviyoruz tapıyor bana resmen nerden buldum ben böyle mukemmel bir cocugu diye düsünüyorum bazen
O zaman ne güzel senin adına sevindim😀ama yinede çok pohpohlama sen
Nskwksjşdjw haddini aşamaz zaten cok iyi biliyor uslu bi köpek gibi
Totosunu kaldirma bu kadar
Ama cok siirinn bu hak ediyo sevilmeyi
Yazdıklarının yarısı tehdit
Kendisi tehtidlerimden cok memnun biz sikayetci degiliz ya mutluyuz böyle
Ahahahah Allah mutluluğunuzu arttırsın :)
Ne güzel işte
Semih Çelik'in kız kardeşin misin
Her deyin fazlası zarar
Snein o ammmmmmmmmcuuuuuguuunnnnn ne yaniyordur şimdi yaaaa offffffffffffffff
Oda seni yemek istiyor
Şu kızın sevgilisi olmak vardı be
Abartma
Keske abartsam asırı seviyorum ya
Sen diyince aç bakalım sana neler yapıyorlar 🤣
aser bebegım benıde sevgılın yap
Bu hastalık
Psikopat
Ergenligi azalt
Bu Bir hastalık sevgi değil
Aşırıya kaçmayın bence genede siz bilirsiniz.
İçiine sokmuyor musunnn ki
Normal değil
Mutluluktan:)
Oda sana yedircek beklensen
Altta mi uste mi