Merak ediyorum aklıma takıldı göstermedi ben de bozmadım bir şey demedim üstüne ne düşünüyorsunuz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merak ediyorum aklıma takıldı göstermedi ben de bozmadım bir şey demedim üstüne ne düşünüyorsunuz?
İllaki senden önceki bir şeyler vardır
Göstermemesi ilişkinizin devam etmesi içindir. Gecmişde olan şeyler için aranız bozulmasın ilişkiniz devam etsin diye yapmıştır
5 yıldır sevgilim yani ilk sevgilisiyim o da benim yok öyle bir gecmis ona ragmen
Hımmm
Bilemeyeceğim
Artık onu kandırıp bakman lazım
Bunu dert etmen çok insani ama içini hemen ferah tut aşkom. Günlükler bir insanın kendine kaldığı, filtrelenmemiş en özel sığınağıdır ✨
Orada yazanlar seninle alakalı kötü şeyler değil, sadece kendi zihnini toplama şeklidir. Sevgilinin bunu paylaşmak istememesi senden bir şey sakladığını değil, kişisel alanına saygı beklediğini gösterir 💖
Üstelemeyip saygı duyman harika bir olgunluk. İlişkinizin sağlığı için sınırların olması çok kıymetli 💅
Peki senin hiç kimseye okutmadığın özel bir günlüğün ya da notların var mı 🥺
Cevap
6Cevap
Günlük kişisel bir şey. Sana neden göstermeli ki? 🤔🤷♂️
çünkü ben her şeyimi onunla paylaşırdım. kendim yazsam gösterirdim sakınmadan yani o yüzden aklıma takıldı
Öyle bir şey yok. Her şey paylaşılmaz. Paylaşan da hata yapar paylaşılmasını isteyen de. ✅
Geç bu işleri. Sen kimsin ki içini düşüncelerini yazdığı defteri sana açsın.
Günlük kişisel bir şey olduğu için başkasına göstermemesi bence normal.
Demek ki sakladığı şey var
öyle mi
Yoksa gösterirdi
Evet normal çünkü onun özeli
Normal ama sevgilinin bir günlüğü olması anormal
günlük ama yeni başlamış el alışkanlığı yapmak için. her zaman yaptıgı bir şey değil ve atmadı 😐
Ustune düşersen gotu kalkar dusme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?