Birlikte geziye gittik gezdik ettik, bana göre zaman çok güzel geçti fakat memleketlerimize dönünce bana kısa kısa yazdı ve şu an 1 haftadır yazmıyor sizce neden? Yazdıklarıma cevap da vermedi.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birlikte geziye gittik gezdik ettik, bana göre zaman çok güzel geçti fakat memleketlerimize dönünce bana kısa kısa yazdı ve şu an 1 haftadır yazmıyor sizce neden? Yazdıklarıma cevap da vermedi.
Cevap
4Cevap
Belki ölmüştür olumlu düşün
Ölümün neresi olumlu sence
Demekki uyım görmemiş
Beklentisini karşılamamışsın demek öyle düşünmüş
Beğenmedi Demekki sen de yazma
2. buluşmamız bu
Başkasını bulmuştur emin ol seni gerçekten istese deli gibi arar yazardı erkekler taktik yapmaz
Daha yeni geziden geldik 1 hafta oldu
Bilemiyorum ısınamamış olabilir normal değil mi bu kadar kurcalama boş ver
Söyleseydi bana keşke
Kimse kolay kolay sana ısınamadım görüşmeyelim demez soğuk davranır ki sen onu bırak diye
Görüntülü dahi konuştuk ne değişti acaba , yani bu 2. Buluşmamızdı bi de , görüşmeden önce görüntülü konuşurken gayet iyidi
Bacım her şey görüntü değil eminim çok güzel bir kızsın ama kafa yapın olmadı Demekki
Bi de yargılamazsan eğer cinsellik yaşadık bu yüzden mi uzaklaştı acaba
Yargılamak ne haddime yaşayabilirsin ama sanmıyorum ondan olacağını
Yani neyden dolayı sence başkası mı var
Bu erkeler şrfsz vardır biri kesin o yüzden sana yazmamıştır
Sence ne yapayım , istemiyorsan söyle diyeyim mi , bana test sonucumu dahi sormadı
Böyle birine yazarsan önemsediğini düşünür poposu kalkar hiçbir şey yazma takip ediyorsan takibi bırak. Ben olsam arka arkaya beni merak eden 3-5 mesaj atmadıkça dönmezdim sessiz kal sessizlik kırgınlığını anlatabilir
Kendisi benden 2 yaş küçük bunlar etken mi bilemedim
Ona sence seni bilmeden kırdığım nir şey mi yaptım neden yazmıyorsun diyeyim mi
Ne dersem diyim yazcan sen yaz en iyisi 😅
Yani sence onu kırdım mı bir şeye mi kırıldı sence
Aranızda ne geçti bilmiyorum ki bence yazma değerini düşürme bekle o yazar yazınca neden bu kadar zaman yazmadın de yazmazsa da zaten seni istemiyor iyi geceler
ordakiler senden önce gelir
Oradakiler derken
memleketindeki
İstedigini alamamış büyük ihtimalle
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir belirsizliğin içinde kalmak insanın canını gerçekten çok yakar, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bir haftadır cevap vermemesi ve sessizliğe gömülmesi maalesef çok can sıkıcı bir durum. Bazen gezi sırasında bizim hissettiklerimizle karşı tarafın hissettikleri aynı olamayabiliyor ya da kendi kabuğuna çekilip olayı sindirmeye çalışıyor olabilir.
Yine de iletişim kurmaktan kaçması tamamen onun olgunlaşmamış tavrıyla alakalı. Sen üzerine düşeni yapıp yazmışsın zaten, artık asla yazma ve enerjini ona harcama 💅 Kendini geri çekip bekleme modundan çıkmak en güzeli. Peki sence gezide yolunda gitmeyen, dikkatini çeken ufak bir detay olmuş muydu hiç? ✨💖