Üniversiteden arkadaşım, 4 yıl sevdim ben çocuğu 4 yıl okulun bitmesini bekledim ve bitti, ekledim o da takip etti en son yazdım son yazdıklarıma görüldü atıp engelledi neden ya 😭 fakeden yazıyorum bakmıyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteden arkadaşım, 4 yıl sevdim ben çocuğu 4 yıl okulun bitmesini bekledim ve bitti, ekledim o da takip etti en son yazdım son yazdıklarıma görüldü atıp engelledi neden ya 😭 fakeden yazıyorum bakmıyor

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kubilay soruyu beğendi ahajdks ah kubik ah
Bisey yapma olan oldu unut artik
4 Yıl sevdin ve sakladın.
Çocuğun, sana karşı az bir şey hisleri vardıysa ve en başlarında açılsaydın, yakın ortamlardayız, neden olmasın diye olumlamalar yapıp belki size bir şans verebilirdi. Ama şimdi...
Kendimi kubinin yerine koysam şunu derdim; Okul bitmiş 4 yıl geçmiş şimdi mi?
Belki de şehirleriniz değişecek ve hafiften ayrılmış yollara neden yatırım yapayım ki?
Bu yüzden hoşlandığınızdan emin olduğunuz kişiyi içinizde derinleştirip yara yapmadan çekin ve konuşun. Olmuyor mu yolun başındayken konuyu kapatın ki acısı da çabuk atlatılabilir olsun.
faketen yazmayı falan hemen bırak zararlı çıkarsın, adam net bir şekilde istemediğini göstermiş zaten engeli basarak. dört yıl beklemek büyük emek ama karşı tarafın hissi yoksa zorlamanın anlamı yok, önüne bakman lazım.
Ben de 4 yıl sevdim sonunda adim atmadı o bana sinirlendim ve başka erkekle fotoğraf çektirip vp profilime koydum acaba o ne düşünmüş
Keşke yazmasaydin...
4 yıl zor dayandım ve sonu hüsran Off sen nasıl açılmadan dayandın
Ben aslında dikkat çekmek için arkadaşına yazdım fake le ama ben olduğum anlaşıldı rezil oldumm reziiiiiiiil sonra da başka erkekle romantik ortamda fotoğraf vp profili yaptım
Ee ne yaptı onu görünce tepki verdi mi
Hayır yani bilmiyorumm askerlikde şu an rezilliğim daha çok önde gibi
Bende baya rezil oldum maalesef Aşk insanı rezil de yapar vezir de
Evet boş ver unutur herhalde birkaç yıla ama insan keşke olmasaydı diye dusunuyo
Bende o anlık siinirle yazdım konuyu kapatamadım
boş ver nasıl odun olduğunu görmüş oldun önüne bak
Yani red yemişsin ne gerek var o kadar boş yapmaya slk mısın
Ne yazsaydım
Okey işareti atıp gecseydin gerek yoktu anlıyor musun
Milli piyango mu bir şans ver diye yalvarıyorsun
Neden kendini bu kadar düşürdün ki? Kendine biraz saygın olmalıydı
Aşkta gurur yok diye yazdım her şeyi ama engelledi piccc
Öyle şeyler cabukmu unutulur? Mesela asgere gitse falan ?
Aşta gurur olmayabilir ama kişinin kendisinde olmalı gurur. Senden bu dünyada 1 tane daha yok, bu da seni eşsiz biri yapar. Kimsenin seni küçük düşürmesine bu kadar izin verme. Sen olgunluk yapıp kalbini açmışsın. Reddetmesi ne onu kötü yapar ne de seni ezik yapar. Bırak boş ver bu hayat senin.
Ne yapmalıydım ne yapsam asil olurdum
Gizli olmasaydın bunu uzun uzun anlatırdım fakat özetle şunu söyleyebilirim;
Öncelikle kendinin farkında olmalısın. Bil ki duyguların senin kalbinde ve sana ait. Onların kime layık olacağına sen karar verirsin ve o duygulara saygısı olmayan veya hak etmeyen birine onları emanet etmek kendine hakarettir. Daha asil nasıl olabilirdin sorusuna cevap ise; Duygularını açtıktan sonra onun verdiği cevaba göre uzatmamalıydın. Tek diyeceğin "Ben sana olgun bir şekilde gelip duygularımı açtım, elbette ben elmayı sevdim diye o da beni sevecek değil. Yine de kibarca reddettiğin için teşekkür ederim, lakin ben sana bir teklifte bulunmamıştım. Sadece duygularımı senden saklamak istemedim hepsi bu. Kendine iyi bak :)"
İşte bu seni olgun ve asil yapardı
Acaba öyle yazsaydım sonra pişman olur muydu aklında kalır mıydı. Resmen engelledi ya
Engellemesinin nedeni sende o inatçı ve reddedilmeyi kabul etmeyecek bir potansiyel görmesi olabilir, yahut hayatında biri de olabilir. Dediğim gibi yapsaydın eğer, yarın bir gün olgun bir kadın istediğinde aklına gelen kişi sen olurdun
Ama şimdi gelmez dimi mesela açıldıktan sonra düzgünce yazsaydım aklına gelirdim arada dimi
Şu dakikadan sonra gelse de senin onu kabul etmen zaten yine kendini düşürmektir. Sen insanların istediğinde geleceği, istemediklerinde engelleyeceği kadar basit biri misin? Hayır.
Valla öyle seviyorum ki kabul ederim Off anlamıyosum
Ne diyebilirim ki, umarım mutlu olursun
Kendini küçük düşürmeye başlamışsın ve kullanılabilir hale getiriyorsun
anliyorum. yazip gecmeliydin israrli sekilde onu suclayici konusunca engellemis normal
Dayanmadım engelledi resmen
maalesef ki hakli
Neden ne yapmam gerekti ne yapsam asil olurdum
“umarim beni anlarsin” li mesajdan sonra en basitinden “anliyorum” yazip kapatsaydin ama sunlari atmasayfin iyiydi
O zaman sanki pişman olup dönücekti
hayir en azindan anlayissiz, yapiskan ve israrci gozukmeyecektin
İlk mesajdan sonra sacmalamissin ve engellenmeyi hal etmissin
fake hesaptan falan yazma rahatsız etme önüne bak seni istemiyorsa niye zorluyosun manyak misin
Kubilay bide soruyu beğenmiş mk
Ahaha hiç güleceğim yoktu
Şöyle bir açılanımız olmadı 🚬
Ulan be
Yakalım aga bee 🔥🚬
@ semih6934 erkekler cabukmu unutur böyle seylerii
Valla ben olsam unutmam ama çoğunluğa bakıyorsun kalpsizler genelde
Bende nasıl oldu bak 4 yıl sevdim gerçekten sevdim oda seviyordu ama açılmadı bende direkt söylemeğe çekindim arkadaşına fak hesapla kimliğimi gizleyerek aptalca şeyler yazdım , anladılar herhalde bide bi kız vardi oda söylemiş olabilir neyse sonra bende napicağimi bilemedim yani onu onemsemediğimi göstermek için başka erkekle fotoğraf çekip sahilde güller falan elimde wp profili yaptım ama ismini bile bilmiyordum anlaştık sadece okadar. Sence ne düşünmüştür sevdiğim? Bu erkek olarak nasıl düşünürsün mesela
Seni sevdiğini nasıl anladın ki tam olarak?
Onu yapman hiç hoş olmamış çünkü soğumuştur, belli etmese de içi içini yiyordur.
Emindim sevdiğine, bana göndermeli storyler falan atıyordu diğer arkadaşları cikarmiş, esas heyecanlaniyordu, birazda utaniyordu , bazen egolu davraniyordu
Vaktini aliyormuyum bilmiyorum ama benim merak ettiğim fake hesap olayı mı daha kötü yanı rezil eden bişey unuturmu yoksa diğeri mi yani sevgili falan olmadım ismini bile bilmiyorum ama o fotoğraf çok samimiydi 50 saniyelik falan bişey bunu niye yaptım çünkü fake hesapda çok rezil oldum onu örtbas etmek için anladın dimu
Anladım; fake hesap olayı senin onun duygularıyla oynadığını düşündürür, sinsi bir izlenim verirsin, kötüdür. Ama diğeri ondan da beter; hele ki çok samimi falan diyorsun yani sarmaş dolaş bir görüntü ise senden nefret ediyordur maalesef.
Of ya anlamamiş mı? Yani oyun olduğunu çünkü profil 1 hafta falan kaldı orada, sonra kaldırdım yani anlayamaz mi? nefret niye ediyo ya yemin ederim hicbi erkekle konuşmadım oda dahill ama onu sevdimm
Hicmi düşünmez beni?
Anlaması zor, gidip itiraf etmen gerekecek. Diğer türlü maalesef imkânsız.
“Sarmaş dolaş mıydınız?” diye sormuştum ama.
Sahilde yürüyordum bı erkek gördüm ilk defa böyle bişi yaptım çokta utandım ya ona dedimki fotoğraf cektirelim mi romantik durumu anlattım olur dedi sevgilisi varmiş zaten "hep mutlu olun" dedim yani kötü bi amaçla o bana bende ona yaklasmadk.
Elim sırtında onunda eli sırtımda boyu çok uzun çokta yakışıklı modelmis zaten (yanındaki kız da manken gibiydi) o sahile bakiyo ben kameraya yandan cekilmiş fotoğraf elinde de 7 tane kırmızı gül keşke göstere bilseydim fotonu
Anladım sen bu durumu anca bunu ona anlatarak kurtarabilirsin
Tamam teşekkürler zamanını aldım.
Tek istediğim arada aklına gelmem
Rica ederim umarım halledersin de son dediğini anlayamadım
Yani tek istediğim kötü de olsa iyi de olsa aklına gelmem onun.
Gelirsin gelmesine de kötü olarak gelmekten ise gelmemek daha iyi değil midir?
Kötü de olsa hatirlasin, ben düşünüyorum ki, başka erkekle görse de 4 yıl boyunca beni tanıdı o nasıl biri oldugunu biliyo yani hala iyi biri diye biliyo belki sonra çocuktuk diye falan düşünür herhalde
İyi de; kavuşmak varken hasret çekmek, imkânsız olmak neden?
Kavuşma yok ki artık herşeyi yanlis anlamış elim sirtindaydi saniyelik de olsa o başka anladı askerlikde şu an
Ne olursa olsun onu bulup konu hakkında konuş eminim saf pişmanlığınla yumuşar
1 yıl sonra gelir o şimdi, tamam çok istiyorum onunla olmayı , arabası yok, parasını babasından aliyo, evleri kuçuk ama iyi çocuk mahvettin herşeyi, insAllah anlar beni
Sana da teşekkür ederim zaman ayırdın, çok sagol
İnşallah, rica ederim 😊 Sen de sağol
Çok ısrarcı olunca kaçmak istemiş
ayy şaka mısın yapmaaa
Sen kaç yaşındasın ya 😭
Bişeyler yaşandımı pekş
fake bu
keşke ilk adımı sen atmasaydın
Biri var çünkü hayatında
Şerefsizlik yaptı