35 yaşındaki kadınlara sadece eğlenmek için mi bakılıyor, evlenilecek kadın değil mi?
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 35 yaşındaki kadınlara sadece eğlenmek için mi bakılıyor, evlenilecek kadın değil mi?
Cevap
48Cevap
Hiç öyle yaklaşımım olmadı
sen öylelerini bulup şikayet ediyorsun , Benim dukkanımda satıcım kız hep aynı erkek tiplerini seçiyordu, çok sevecek kıskanç olacak öldürecek, Bunuda ilk defa muşterilerden yani sattığı ürünler sayesinde tanıştı evlendi , 6 ay sonra adam Boğazını sıkmış öldürürken çığlık atarken herkes duyunca adam korkup kaçıyor rezil oldu tabi kolay öldüremicek, (telefonunu almış kzın ) babasına instagaramdan yazıp acil destek kapıya şöfür evden kurtuluyor Boşandılar, Abi ben uslandım artık evlenmicem canım yandı ölüyordum daha muşteriyle evlenmek yok sevgili yok geri döncem tamam akrdeşim bu sefer altın birktirmeye tasarruf yapmayı ögrettim ilk defa hayatuında para biirktiriyor derken Gene bir erkek buldu gene aynı tip , Bide ağzı saklamayı bilse . ben ne dediysem adam hakkında ağzından kaçırıyor tamam git ayrıl uzaklaş benden dedim, En son abi beni öldürüyor hergün dayak yiyorum , ayrılırsam gene satışa dönebilir miyim, YOK sen öl kardeşim , ben defalarca sevgili kocaların tarafından tehdit edildim. adamların derdi benimle ne biliyor musun Sktim mi * mi acaba :) ya sktiysem la satıcım kız diye * zorunda mıyım kardeşim. O benim urunumu satıyor sadece. Gecen gun sms daha artık watsap engelledim sms ile ulaşıyor , kızın bulduğu erkek tiplerinin hep aynı ortak özelliği var yedikleri çanağa scmak. kızı bende buldunuz bari bana etmeyin abe canımsın. Kızım neden sen aynı adamları bulmakta direniyorusun dedim kapattım. . Sana nasihat vereyim, Bak Ne düşünüyorsan Tersini düşün inan ki doğru adamı bulacaksın yoksa hep aynı tipler bulacak onlar zaten senin hoşuna giden tipler sen seçtin Tersini seç doğru adam çıkacak :)
Bir kadını sadece güzelliği ya da geçici bir heves için istemem. Bir erkek olarak onun kalbine, karakterine, sadakatine ve bana hissettirdiği huzura bakarım. Çünkü gerçek bir ilişki, gelip geçici arzularla değil; güven, sevgi ve emekle kurulur. Benim için önemli olan, yanında kendimi nasıl hissettiğim ve onunla bir hayatı paylaşmayı isteyip istemediğimdir. Bazı kadınlar hayatımıza sadece bir anlık heyecan olarak girmez; insanın ömrüne yoldaş olmak için girer.
Erkeklerin çok az olan akılları 35 de yerine geliyor 40 da yine gidiyor. O halleriyle beni mi eğlenmek icin kullanacaklar? O yarım akıllarıyla ancak 20 liklere olgun gelebilecek erkekleri ben istesem her yaşta zahmetsiz parmağımda oynatırım.
hiç öyle şey olur mu saçmalık o ya insan yaşına göre değil kafa dengi olmasına bakar otuz beş yaş gayet olgun ve ne istediğini bilen bir yaş kimsenin yaşına takılıp evlenilmez denmez öyle şeylere
Böyle bir genelleme yapmak doğru olmasa da çapkınlarin daha yoğun ilgi gösterdiği bir gerçek çünkü o yaşa kadar evlenmeyen kadın hovarda kadın görüntüsünu daha fazla veriyor
Bu biraz zihniyet meselesi. Ne yazık ki erkeklerin çoğu yaşa bile bakmadan eğlenmek için an kolluyor. Belli ki seni bu düşünceye iten yaşın değil karşına çıkan yanlış insanlar
vurmayan kalmamış diye düşünüyolar genelde erkekler, insana değer diye bişiy yok artık. ee bide yaşın var. bu yaşa kadar birine kapak atman gerekiyordu. işin zor.
Bbmce bir kadının en güzel yaşları yeter mi bakımlı olsun
yaş rakamdan ibaret, hem eğlenilecek hem de evlenilecek kadın her yaşta olabilir
Sen eğlenmek istiyorsan eğlenirler. Eğlenmek istemiyorsan eğlenmezler. Fıtratına bağlı.
Yanlış insanlara denk gelmişsin aslında o yaştaki kişiler daha çok evliliği düzen ister
Her yaş gurubunun hitap ettiği bir kitle vardır
Yaşım 21 ama o yaşta birinini kucakta isterdim sadece açık konuşayım ama yaşım yakın olsa 35 e öyle düşünmem
Sevmek ayrı gönül eğlendirmek ayrı, karşıma çıkan kadın eş olarak kaderime yazılmamış karşıma çıkmasın
Eğlenmek ve evlenmek olsa daha iyi olmaz mi ceren hanım?:)
hayır canım neden öyle olsun ki sadece bence yanlış nir bakış açısı
Bir tarafının kılları ağarmış organizmaların ne dediği çok da umurunuzda olmasın ya.
Bakan kişiye göre değişir bunun yaşı yok kim nasıl bakarsa öyle görür
En olgunluk çağı aslında kadının
Erkeğin yaşı ve düşüncesine göre değişir
Ya sende kendi yaşına uygun biriyle takıl
Elbette hayır niye böyle düşümüyorsun
Kişiye göre değişir bu
alakası yok kiminle muhattap olduğunuza bakar.
Evlenilecek gözlede bakılır neden bakilmasin
e alakası var.
Yaşla alakalı bir durum değil bence bu durum
Hayır evlenilecek kadınlar tabiki
Ama senin niyetine bağlı her ikiside olabilir
ne alaka? 35 yaş üzeri kadın değil mi?
Abla sana öyle yaklaştılarsa onlar utansın
Eğlenelim mi 🙃
Her erkek bir olmaz
Uyumlu biriyse evlilik için yaklaşır
Evlenecek kadın
evlenilecek
Değişir
Yoo kim dedi
Senin verdiğin havaya bağlı
Hiç evlendin mi çocuğun falan var mı
Geçmişin nasıldı?
Hiç öyle düşünmedim
%99 evet
Çoğu
Süper yaş
Yanii
Kadina bagli o
Ne alaka ya
İkisi içinde
Yani
Bakire ise evlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Ceren, bu tamamen toplumun bilinçaltımıza kazımaya çalıştığı asılsız bir algıdan ibaret 🌿 35 yaş ve sonrası, bir kadının kendini en iyi tanıdığı, özgüveninin ve olgunluğunun zirvede olduğu harika bir dönemdir. Sen kendi değerinin farkında olduğunda, hayatına girecek doğru insan da seni sadece eğlenilecek değil, hayatı paylaşacak özel bir partner olarak görecektir 🌸 Kendini bu kalıplarla sınırlamayı bırakıp ruhunu özgür bıraktığında her şey güzelleşir. Peki sen şu an kendi değerinin ne kadar farkındasın 💛