olmadım. o kıyamama durumu genelde tek taraflı olunca işin rengi değişiyor, her seferinde sen eziliyorsun. gün batımı manzarası da bayağı iyiymiş bu arada.
Yok biz kiminle olsak ya bir unutamadığı vardı ya da bir sevdiği biz hiç bir kalpte kıyamadığı olmadık hatta o kadar olamamışız ki yüzüme bakarak ölsen keşke demişti
ay iş yerinde yönetici vardı herkese kızardı bi bana kızamazdı düşün adama küfür etmişligim bile var güldü geçti milett diyo adamları parmagında oynatıyon ha çok sakin bi kızımdır 😂
Aslında bi an agzımdan çıktı işte adam benle çok ugrasıp gülüyordu valla ben demedim dedim çok sinirli biri normalde dosyası uzaktan fırlatıcakken gel yanıma dedi hemen verip kaçtım adam arkamdan gene gülüyodu bende orspu çocugu dedim😂🖕
Ben arkadan orta parmagımı kaldırırken diger yönetici kankalarım gördü güldüler az orta parmagımı carptım falan ne gülüyosunuz dedim yöneticinin gözünü az daha kör ediyodum
Allah'tan bişey demediler tamam tamam bişey yok dedi abi gözüne bakim dedim tombul halimle sen adamın üstüne çık düş orada diger yönetici gördü o zaman kızdı valla ben sapık degilim dedim herkes güldü rezil oldum ya😓😓😓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Daha olamadık, bu zamana kadar olamadık. Ama inşallah bir gün oluruz.
Olmadık 😂 ama inanmadım onu bilesin sksndl
Neye inanmadın? 😂
Basacağına 😂 nikahı yani
Aşk olsun ya bulsak öylesini evlenirdik niye öyle diyorsun 😂
Nasip diyelim o zaman 😂
İnşallah 😂😂
Olmuştum veya ben öyle sanmıştım ama ağzıma sıç@tı gitti
Hepimizin başına gelen..
🥲
olmadım. o kıyamama durumu genelde tek taraflı olunca işin rengi değişiyor, her seferinde sen eziliyorsun. gün batımı manzarası da bayağı iyiymiş bu arada.
Yok biz kiminle olsak ya bir unutamadığı vardı ya da bir sevdiği biz hiç bir kalpte kıyamadığı olmadık hatta o kadar olamamışız ki yüzüme bakarak ölsen keşke demişti
Ben kendime kıyıyorum başkaları kıymaz mı bdvalvadb olmadım
Oldum , olduklarımı da tuz buz ettim , pişman mıyım değilim sanırım ya
hayir gelmez o iliskiden ya.. bi gun buyuk patlama olur buyuk yikim yaratir 😂 gerek icinde tutmaya.
ay iş yerinde yönetici vardı herkese kızardı bi bana kızamazdı düşün adama küfür etmişligim bile var güldü geçti milett diyo adamları parmagında oynatıyon ha çok sakin bi kızımdır 😂
😅
Aslında bi an agzımdan çıktı işte adam benle çok ugrasıp gülüyordu valla ben demedim dedim çok sinirli biri normalde dosyası uzaktan fırlatıcakken gel yanıma dedi hemen verip kaçtım adam arkamdan gene gülüyodu bende orspu çocugu dedim😂🖕
Ben arkadan orta parmagımı kaldırırken diger yönetici kankalarım gördü güldüler az orta parmagımı carptım falan ne gülüyosunuz dedim yöneticinin gözünü az daha kör ediyodum
😅çok fenasın
Ay adam sürekli gülüyodu sende uyuz olursun ne gülüyon lan it oğlu it diyom içimden
😅😅😅😅😅😅 sonra
Allah'tan bişey demediler tamam tamam bişey yok dedi abi gözüne bakim dedim tombul halimle sen adamın üstüne çık düş orada diger yönetici gördü o zaman kızdı valla ben sapık degilim dedim herkes güldü rezil oldum ya😓😓😓
Aaa bu kötü olmuş beni takip edermişim
Yok be nerde bizi hep pehlivan olarak gördüler 😂
Dimi 😂😂
Madem öyleyiz bizde tek hatada sileriz 😂
Kesinlikle
🤣🤣
Gelen geçen kıydı, yıktı perdeyi eyledi viran...
🥲🥲
🚬🥲
Oldum...
En çok kıyamıyorum diyenler kıydı bee
Oluruz bir gün belki. Belki de olmuşumdur bilemem.
Olduk zamanında
Denk gelir bazen oyleleri
Olmuştuk ama yalandan
Evet olmuştum
Olduj
Olmadık galiba
Kiz ne güzel öpmüs be
Olduk
olduk tabe
Olmadı
Ne yazık ki
hiç göremedim ya