Yok biz kiminle olsak ya bir unutamadığı vardı ya da bir sevdiği biz hiç bir kalpte kıyamadığı olmadık hatta o kadar olamamışız ki yüzüme bakarak ölsen keşke demişti
olmadım. o kıyamama durumu genelde tek taraflı olunca işin rengi değişiyor, her seferinde sen eziliyorsun. gün batımı manzarası da bayağı iyiymiş bu arada.
ay iş yerinde yönetici vardı herkese kızardı bi bana kızamazdı düşün adama küfür etmişligim bile var güldü geçti milett diyo adamları parmagında oynatıyon ha çok sakin bi kızımdır 😂
Aslında bi an agzımdan çıktı işte adam benle çok ugrasıp gülüyordu valla ben demedim dedim çok sinirli biri normalde dosyası uzaktan fırlatıcakken gel yanıma dedi hemen verip kaçtım adam arkamdan gene gülüyodu bende orspu çocugu dedim😂🖕
Ben arkadan orta parmagımı kaldırırken diger yönetici kankalarım gördü güldüler az orta parmagımı carptım falan ne gülüyosunuz dedim yöneticinin gözünü az daha kör ediyodum
Allah'tan bişey demediler tamam tamam bişey yok dedi abi gözüne bakim dedim tombul halimle sen adamın üstüne çık düş orada diger yönetici gördü o zaman kızdı valla ben sapık degilim dedim herkes güldü rezil oldum ya😓😓😓
Ettim adam gelip tip tip sinirli bakıyodu ne bakıyorsun abi ya sapık degilim dedim ofleyip yanlışlıkla oldu yanlışlıkla kim sana sapıksın dedi ya tuhaf tuhaf baktı
"Oldum galiba ve bu hayatta bir insanın başına gelebilecek en güzel, en huzurlu hislerden biri kesinlikle bu. Karşı taraf ne kadar sinirli veya kırgın olursa olsun, gözlerinizin içine baktığı an o duvarların eriyip gitmesi müthiş bir güven veriyor. Ama bu durumun da bir suistimal sınırı olmalı; karşı taraf bize kıyamıyor diye onun o sonsuz merhametini yıpratmamak, o pamuk kalbe ekstra özen göstermek gerekiyor. Kıyamayan insanların kıymetini bilmek lazım."
Kıyamadıklarımız belamızı öptü, herkes kıydı. Çok güçlüyüz erkeğiz ya hani, altından kalkarız. Nahsıl kalkacağız veya kalkarken neleri kaybedeceğiz ve kaybettik kimsenin umrunda değil. Sonra erkekler kötü hee kötü