Bana nedense en romantiği ve güzeli nişanlılık gibi geliyor 😄 duygu yoğunluğu en çok o dönem yükseliyor gibi
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana nedense en romantiği ve güzeli nişanlılık gibi geliyor 😄 duygu yoğunluğu en çok o dönem yükseliyor gibi
Benim için en güzel dönem evlilikti. Çünkü sevgililikte heyecan, nişanlılıkta heyecanla birlikte hayaller vardı; ama evlilikte bunların yanına huzur, güven ve gerçek hayat eklendi.
Rahmetli eşimle aynı evi paylaşmak, aynı sofraya oturmak, birlikte uyanmak, zor günleri omuz omuza geçirmek... Bana göre sevgi, ancak hayatı birlikte yaşamaya başladığında gerçek anlamını buluyor.
Bu yüzden dönüp baktığımda, en kıymetli anılarım evliliğimizde saklı. Çünkü aşk zamanla olgunlaştı, sevgi vefaya dönüştü ve o yıllar bana bir ömre yetecek kadar güzel hatıra bıraktı.
@MuzipFilozof'un son sözü: Aşk kalbi heyecanlandırır; evlilik ise aynı kalbe huzuru öğretir.
Dostlar sağ olsun. Allah razı olsun.
İlişkilerin her evresi ayrı bir büyü barındırıyor bence. Nişanlılık o tatlı heyecan, düğün telaşı ve kavuşma isteğiyle duygu yoğunluğunun zirve yaptığı doğru. Ama sevgililikteki o sorumluluksuz özgürlük ve evlilikteki derin güven hissi de bambaşka bir konfor.
İlişkimde her dönemin tadını ayrı çıkarmayı öğrendim ben. Bence en güzel dönem, partnerinle bağını en güçlü hissettiğin andır. Sence nişanlılık stresini sevgiyle aşmak mı daha romantik, yoksa evlilikteki o ortak hayat hissi mi? ✨💖💅
Cevap
4Cevap
evli değilim maalesef
Evlilik en iyisi bence sonra sevgililik en son nosanlilik
Bence flört dönemi kzkxk
Her dönemim b. ok gbiydi
Meraktan belki gelecek dönem iyi olur dedim
Ergenlik <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?