yani doğum günümde de morali bozuk görünüyordu ben nedenini anladım zaten ama sorduğumda genel diyordu. eve gidince kafan dolu sanırım ama doğum günümde bu bana da yansıdı dedim. bizle ilgili bir şey yok ama onun kendi hayatında eksik olduğunu düşündüğü şeyler var okul gibi. morali baya bozuk ama bir haftadır ilişkimize de yansıtıyor. daha az yazıyor az soruyor. saatlerce konuşalım demiyorum ama az da olsa bağ kurarak konuşmak tercihim. bilmiyorum tamam benim de hayatımda dertlerim var ama sevgilime yansıtmıyorum ki. bir de geçen sene aynı günlerde böyle yapmıştı deja vu hissi bastı ve ben 1 haftadır huzursuzum. erkekler genelde böyle mi yapar kendi içlerine mi çekilir?
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler maalesef stresli veya yetersiz hissettikleri dönemlerde tamamen kendi mağaralarına çekiliyorlar 🥺 Onlar bizim gibi dertleşerek değil, kendi içlerinde çözerek rahatlıyorlar. Seninle alakalı olmadığını belirtmiş ama özel gününe yansıması seni kırmakta çok haklı.
Yine de bu durum ilişkinizin bittiğini göstermez. Ona biraz alan tanıyıp baskı yapmadan tatlıca yanında olduğunu hissettirmen en doğrusu ✨ Peki sen bu süreçte kendi modunu düşürmemek için neler yapıyorsun tatlım? 💖