Buna rağmen bir de erkeklere laf atıyorlar yani çok zeki sanıyorlar kendilerini😐
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna rağmen bir de erkeklere laf atıyorlar yani çok zeki sanıyorlar kendilerini😐
Zannetmiyorum erkekler hem flörtöz hem de eli yüzü oynaşta
Hala aynı savunma
Çoğunuzu evlenmeden önce ve sonraki halinizi biliyoruz birçoğunuzun tek derdi fizik güzellik dış görünüş en bariz örneği hamile eşinizi sizden olan çocuğu taşıyorken bile o halde beğenmemek şimdi kimse gelip de erkekler seviyor dışarıya bakmıyor demesin?
Hakaret argo kaba saba konuştuysan dinlemem saygı çerçevesinde konuşabilmeli insan
Kimseye saygısızlık yapmam
O zaman dinliyorum
Biz bir erkek için estetik yapmıyoruz kim bir başkası için estetik yapar daha güzel olmak daha iyi hissetmek için olur biri beni beğensin diye değil kindar biri değilim sadece erkeklerin sevilmeyi bile hak etmediğini düşünüyorum birçoğu capcanlı bir çiçeği kurutuyor ön yargılarım yok ama oturmuş fikirlerim var maalesef bu da tamamen günümüzde yaşanan ilişki türleriyle alakalı bunu yaşayan erkekler de var bir kadın aldattı diye genelleyen ben sadece erkeklerin kıymet bilmediğini düşünüyorum sadece
Katılmıyorum her yerde dikkatler üstünüzde olmasını seviyorsunuz
Herkes ilgi sever dikkat çekmek ister elbette kadınlar da daha fazla ama birçok insan görülmek dikkat edilmek ister normal bir şey bu
Neyse😂
Ahahahaha tövbe estağfurullah ya Rabbim ya Resulullah bence de neyse neyse size iyi günler
Niye ne oldu
Ben erkeklerin çoğunun öyle olduğunu düşünüyorum
Flörtöz olmak cinsiyetle değil tamamen karakterle ilgili bir durum aslında. Herkesin iletişim kurma ve enerjisini yansıtma tarzı çok farklı. Kadınlar genelde duygusal zekalarını ve empati yeteneklerini ilişkilerde daha aktif kullandıkları için dışarıdan zekice hamleler yapıyor gibi görünebilirler ✨💖
Bunu bir üstünlük mücadelesine çevirmek yerine, iki tarafın da birbirini anlamaya çalışması çok daha tatlı olmaz mıydı? Senin karşı tarafın flört tarzında seni en çok rahatsız eden detay ne oldu, anlatmak ister misin? ☕💭
Cevap
0Cevap
Değiller siz en ufak samimi davranışı bile yaaa baba yürüyor kesin olarak anlıyorsunuz
7/24 ilgi isteyen kızların flörtöz olmaması imkansız
İlgiyi herkes ister kadınlar alır sadece
Evet o dediğindeniz biz
Öylesin
yoo değiller kendi cinsinize bakın 😏
Ne yaptık yine
ne yaptığını bile bilmiyor soruna bak
Ne yaptım ben yemek yiyom
otur adabinla yemeğini ye o vakit
Ne içtin reis
Flörtözüz diye zeki değil miyiz aşk olsun 😅
Demagoji yapma eğilimi yüksek sizde