Bir erkeğin takip ettiği kızlara yazmama gibi bir ihtimali var mı? Öylesine takipleşir misiniz yoksa illaki yazar mısınız? Bu arada postlarını da beğeniyorsunuz, öyle bir takipleşme.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Evet şair bu soruda ne demek istemiş bir düşünün? 😄
Bir erkek on kızi elde eder gözü on birincide kalır o yüzden inanma güvenme erkek o
O gitti bir daha dönmez. Sende de nasıl onur varsa hâlâ onu bekliyorsun
Beklemiyorum.
Neredensin gel koy kafanı göğsüme
Yazacazda gizlisin bebeğem 😏
Yazmamak aptalliktir
Kesin yazar
Yazar bence
Yazar bence
İllaki yazarlar
Yazmam ki
Ne zamandır takipleşiyorsunuz peki?
Kendim için sormadım.
Hoşlandığın biri bi kızı mı beğeniyor? Şöyle seri like yapıyorsa yazma ihtimalı var ama her gönderi beğenen erkek yazar diye bişi yok
Ya o çocuğun kızları takip ettiğini görüyorum, postlarını da beğeniyor. Farklı zamanlarda farklı kızlar oluyor ama merak ediyorum acaba yazıyor mudur yoksa kendini ağırdan mı satıyordur diye. Bir de kızlar onun postunu beğenmiyor bile, beğenen sadece bu herif.
Kızlarla karşılıklı takipleşme varsa bi şey olma ihtimali var ama karşılıklı takipleşme yoksa merak etme kızlara yazsa da kızlar bunu takmaz cevap vermez rahat ol
Takipleşiyorlar, bir süre sonra karşılıklı takipten çıkıyorlar aynı zamanda. Of ben de yazıyordur diye düşünüyorum, muhatap olmasa postlarını da beğenmez ne de olsa.. Erkek işte ya, ne beklersin ki.
İlginç, karşıklıklı takipten cıkma varsa demek ki biri adım atıyor diğer taraf takmıyor erkek çıkarıyor büyük ihtimalle ya çocuk yazıyor kızlar cevap yazmıyor oda çıkıyor ama yine de kesin diyemeyiz dediğim gibi her beğeni yapan erkek yazar diye bişi yok ki sürekli kız mı ekliyor bu
evet, sadece kız değil tabii ailesinden çok kişi var, arkadaşları var, işiyle ilgili şeyler de var ama aradaki kızlarda gözümden kaçmıyor.
Şansını deniyor demek ki siz takipleşyor musunuz onunla
yok takipleşmiyoruz ben fake hesapla takip ediyorum 🥲
Ee kendinden takip ett nereye kadar böyle? Eski sevgilin mi bu kişi
Eskiden açıldığım kişiydi. Ne yapayım o bana adım atmadı şimdi ben nasıl istek atayım.
Açıldın karşılık vermedi yani, hakllsın öyleyse boş ver zaten kız ekliyormuş bundan hayır gelmez insana kurtuldum diye sevin
Özelden yazayım mı hem daha detaylı konuşuruz, hem de iyi gelir bu konuda konuşmak
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, kesinlikle yazmama ihtimali var, derin bir nefes alıp rahatlayabilirsin! ✨ Bazen erkekler sadece estetik buldukları, tarzını beğendikleri ya da sosyal çevreden tanıdıkları kişileri takip edip postlarını beğenebiliyor. Her beğeni veya takip direkt olarak iletişim kurma isteği anlamına gelmiyor maalesef 💅
Bu durum tamamen o kişinin sosyal medya kullanım alışkanlığıyla alakalı. Flörtöz bir adım atmak isteyen erkek zaten bir yolunu bulup hikayelere yanıt verir. Peki senin takip ettiğin bu çocuk özelinde seni şüpheye düşüren tam olarak ne oldu? ☕💖