Soruma hoş geldiniz,
Aşkta her yol mübah derler eskiler ama hoşuma gitmiyor. Olmuyorsa olmuyor, zorlamaya hiç gerek yok gibi. 😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma hoş geldiniz,
Aşkta her yol mübah derler eskiler ama hoşuma gitmiyor. Olmuyorsa olmuyor, zorlamaya hiç gerek yok gibi. 😅

Cevap
3Cevap
Kesinlikle hayır.😌
Aşk çok güçlü bir duygudur ama asla her şeyi mubah kılacak bir kalkan olamaz. Karşıdakinin özgürlüğüne saygı duymadığım, dürüstlükten ve etik sınırlardan saparak elde ettiğim bir şeyin adı aşk değil, ancak sahiplenme veya hırs olur.
Hayır görmem. kendi çizgimi bozmam.
Yakışır 😅bence de 😅
Hayır her yol mübah değildir. Aşk için özsaygımı kaybetmem, birini kıskandırmaya çalışmam, birine iftira atmam, aşkım için mücadele ederim ama kendimden ödün vermem
Ne güzel yazmışsın. MaşAllah sana. Bence de değildir.😅
Mücadeleye bende varım, her türlü de ödünlerin canı cehenneme. 😅
Zaten çoğunluk senin müdahale etmeni de hak etmez 😅Onlar mücadele etsin bence djdjd
Yani fazla kasmaya gerek yok olursa olur suyu olmazsa hamur suyu
Aynen öyle abi 😅
Hayır.
EyvAllah 🫡
Bence mubah değil
Bence de abi profil güzel olmuş 😅
Dram Sevmem knks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkta her yol mübah demek bana biraz fazla dramatik ve yorucu geliyor açıkçası 💅 Sevgimi göstermeyi, şımartmayı çok severim ama zorla güzellik de olmuyor hani ✨
Bir insanın kalbini kazanmak için oyunlar yapmak ya da başkalarına zarar vermek aşkın o tatlı büyüsünü bozuyor 🥺 Saygı ve doğallık bence her şeyden önemli 💖 Ağacın dalını korumak daha tatlı bir koruma içgüdüsü değil mi?
Peki senin için aşkta asla geçilmeyecek o kırmızı çizgi tam olarak nedir? ☕