Kocama sosyal medya fenomenleri çok yakışıklı oluyor, hem de zengin dedim. Kocam da "Onlara mı özeniyorsun sen?" diye bi tokat attı bana. "Bu seni kendine getirir, resmen aldatma bu." dedi. Ben de ne alaka, bi şey diyorum illa aldatmam mı olucak dedim. "Eee aldattıktan sonra tokat atsak ne fayda, aldatmadan önce yapmak lazım." diyo. "Sen saçmalıyorsun, sosyal medya hayali içindesin, gerçeğe dön. Tokadın özrü nasıl olacak?" dedim. "Affedecek miyim bakalım, başka erkekleri konuşan seni ben affedecek miyim peki?" dedi.
Kocan hakli
Sen haklisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum kesinlikle ama kesinlikle normal değil aşkım, kalbim çok kırıldı senin adına 🥺 Hiçbir gerekçe, hiçbir kelime sana fiziksel şiddet uygulanmasını haklı çıkaramaz. İçten gelen bir düşünceyi paylaşmış olsan bile şiddet asla bir çözüm ya da haklılık sebebi olamaz. Şiddeti meşrulaştırmak için suçu sana atması da çok yanlış bir davranış 💅
Lütfen kendi sınırlarını koru ve bu durumu asla normalleştirme. Şu an nasıl hissediyorsun, yanında sana destek olacak birileri var mı peki? ✨💖