Ben tövbe etmiştim, kabul etmeyince bunları dedi, ben de ayrıldım, bu kullanmak değil mi?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben tövbe etmiştim, kabul etmeyince bunları dedi, ben de ayrıldım, bu kullanmak değil mi?

Birine gelince kendini kurnaz sanan kadın modeli. Ona yaptıysan ona yapmıyorsan zaten seninle ilişki kurulmaz sen adamı güvenli liman. Olarak mı kullanmaya çalışıyorsun enayi. d
Enayi sana derler ben kimseyle bir şey yaşamadım öpüşmedim bile sadece eski ilişkimde açık fotolar atmıştım o kadar
Sizin gibilere deniyor. d kendini zeki sanan köylülere. d
İşte adam diye ortalıklarda geziyor böyle şerefsizler..
Haklısınız sanki karşısında slk var da beni kullanmaya çalışacak aklı sıra
Bunun gibi insanlar hiçbir zaman bitmeyecek Bir de olay nedir biliyor musun hani sana bu lafları ediyor ya Emin ol karşısında Bir erkek olsa var ya bunlar ödlek olurlar kabadayılıkları bunların yalnızca klavye başında. Ettiği Şu laflara bak bunlar var ya adam diye ortalıklarda gezerler ama soytarıdan farksızlar.
Haklısınız sadece bunlarla kalsa keşke yok babanın ssskini keser senin gtttne sokrm demeler falan. Bir de kimseyle bir birliktelik yaşamadım 0püşmedşm bile sadece eski sevgilime ç1plak videolarımı atmıştım ondan da pişman oldum bu da bana da atacaksın hemde daha fazlasını yapacaksın deyince kabul etmeyip ayrıldım neymiş daha çok sahiplenirmiş ben daha fazlasını ona yaparsam
Tam bir karaktersiz Gerçekten sizi kandırmaya çalışmış yani bir şeyler yaşayıp bırakacaktı zaten sizi burada da. Bakın kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz sonuç olarak bu sizin hayatınız daha önce yaşadığınız şeyler sizleri Bağlar kimse sizi bu yüzden yargılayamaz. O anda duygusallık yaşamışsınızdır ya da artık ne olduysa bunu yapmışsınızdır ama karşınızdaki insan gerçekten çok seviyesiz karaktersiz ne olduğu belli olmayan bir tip
Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim ben teşekkür ederim benimle paylaştığınız için lütfen böyle insanlardan uzak durun böyle insanlardan zarar da gelir size.
Eic için teşekkür ederim 🙏🍀
Rica ederim🩷
Umarım biraz daha iyisindir 🙏
Evet iyiyim teşekkür ederim sorduğun içşn bir de bu mesajlarına rağmen dün akşam instagramdan aramış sabahta whatsapp tan soru işareti atmış
Lütfen senden rica ediyorum her yerden engelle
Zikemeyeceğini anlayınca delirmiş
Sbsbshgsgs ben hiç kimseyle bir şey yaşamadım sadece eski ilişkimde açık fotolar atmıştım neymiş ona daha fazlasını atacakmışım
Ha benden için böyle mi düşünmüş
Anladım teşekkürler her erkek bu mantıkla mı düşünür
Cevap
15Cevap
aynen öyle net bir şekilde kullanmaya çalışmak bu, çok iyi yapmışsın ayrılmakla arkana bile bakma
Ben kimseyle bir şey yaşamadım eski ilişkimde açık fotolar attım buna atmadım diye böyle yaptı şaka gibi yok bakmadım zaten
Seni kandırmak istemiş sen kanmayinca da pis pis konuşmuş
Bu şey değil mi ya kendini 1000 kişiye s.. iktirip 1001 ci kişiye gelince evlenmeden olmaz diyenlerden
Anan öyleydi ya çok alışkınsındır ben kimseyle bir şey yaşamadım sadece eski ilişkimde açık videolar atmıştım olay bu
seninle cinsellikten dolayı değil de onunla dalga geçtiğin için bunları söylemiş olmasın? kafasız kız arkadaş
Hahahshsh senin de herhalde bir zamanlar kuyruğuna basılıp dalga geçilmiş ki çok taktın bu adama karşı davranışlarımı
İyi ki de bu uslüpla konuşmuşum hala zevk alıyorum delirmesinden
Adam sana o kadar sövmüş sonunda dudak emojisi mi attın harbiden?
Evet çünkü onun dedikleri gibi biri olmadığım için dediklerini de gram takmıyorum
Ne kadar boş bir elemanmış
Amaç kullanmak
O belli zaten. Kullanamadığı için kudurmuş
Bu nasıl iğrenç iri nereden buluyorsunuz bunları.
Kullanmak değil mi kendisine de söyledim benim seni iyice sahiplenebilmem için o eski sevgilinle ne yaşadıysan hatta daha fazlasını benle yaşayacaksın dedi
Yaaaa canım kardeşim sktrt böylesini bundan insan bile olmaz değil sevgili Z biraz düzgün insanlar bulun, böylelerine selam bile vermeyin
Haklısın abi teşekkür ederim zaten ben kimseyle bişey yaşamadım eski sevgilime açık videolar atmıştım ondan da pişman olmuştum
Tamam bunları yapmak istedin yaptın seni ilgilendirir ifşa etmene de gerek yok kimsenin bunu senden istemesinede umarım daha düzgün birilerini bulursun iyi günler
ellere varda bize yok mu... ne skim bir tövbe bu yine manitacılık yapıyorsun...
Allah sana akıl fikir versin gerisi hal olur 👍
Benim aklım bana yetiyor uza simdş
Yok ki olsa böyle beyinsiz davranmazdın
Kızım hala bu slktan kurtulmadın mı
Kurtuldum askm ayrıldık zatwn
Lan sen kaç gündür bunu paylaşıyorsun ayrılmamışsın işte hala konuşuyorsun slk mısın sen sen yol ortasında vurmasını mı bekliyorsun
Hayır ayrıldım da aklıma takıldığı için soruyorum kendisi bu kullanmak değil eğer ona yaptığının daha fazlasını bana yaparsan seni daha fazla sahipkenirşm aksi takdirde soğuyorum vs dedi de
Hala ona mı inanıyorsun yuh artık yuhhhh
Hiçbir şey demiyorum sana 3. Sayfada cinayet haberlerinde görürüz artık seni
Zaten ben kimseyle bişey yaşamadım sadece eski ilişkimde açık fotolar atmıştımiğreniyorum bu erkeklerden
Ok
Numaranı değiştirsene? iğrenç slk biri
Değiştiricem ayrıca bunları deyip akşamına tüm engelleri kaldırıp story paylaşıyor hesabını açık yapıp şaka gibi
Haklısın bir de benim KS de sorduğum ona link attığım bir soru vardı böyle konuştuktan sonra akşam o soruya cevap yazanlara yorum yapmış falan
Buna erkek denmez baska bişey bu orası doğru
Peki eski sevgilinle ne yaşadın ama oda onemli
Ben kimseyle bir birliktelik yaşamadım 0püşmedşm bile sadece eski sevgilime ç1plak videolarımı atmıştım ondan da pişman oldum bu da bana da atacaksın hemde daha fazlasını yapacaksın deyince kabul etmeyip ayrıldım neymiş daha çok sahiplenirmiş ben daha fazlasını ona yaparsam
Yalan atmis o kişi ama şuda var başkasına atıp sevgiline atmamamda yanlış iki ucu poklu değnek yani
Nasıl bir fantezi aleminde yaşıyorlar ☺️
Her gün soracak mısın bunu?
Bende olsam ayrilirdim
Böyle canım nerden buluyorsunuz
ne insanlar ne adamlar var ya hayret
Nasıl biri
Bu hayatta herkes ederi kadardır.
Derken
Söz sahibini bulur etiket yapıştırmama gerek yok. Çok alındıysan o hakaretleri edenden daha a-şalık birisindir...
Hiç gram takmıyorum çünkü öyle biri değilim
Kimse seni zorlayamaz
İnandırıcı gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?