Yani ben h. sonu gelmesin diye dua eder durumdayım. Acaba ne yapıyor, kimlerle görüşüyor diye😁
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Evet. Gençlik döneminde daha da düşünüyor insan. Uzun yıllardır kimseyi sevmediğim için pek bu düşünce yer etmiyor
Al işte macir değil mi kafa denk çalışmıyor 🤣😁 bı rahat bırak kendi bea seviyorsa döner zaten platonik platonik nereye kadar git konuş bence 🤣
Keske Turkiye de macir dışındakilerin kafasi da bizim kadar çalışsa haksiz miyim? Bence bize haksızlık etme. Olursa olur, olmazsa olmaz. Konusamam, gelirse gelir gelmezse kendi bilir. Sesimi gizliden dinlemekle olmuyor bu işler. Bir de sesini değiştirip kisik ve seks tonuyla konusuyor. Bende sal. ğım, sesinden taniyamayacagim sanki.
O kadar abartmam
Yaparım öyle delilikler
Hayallerde yaşamıyoruz be canım. d
Tedavi olmayı denedin mi. d
Platonik varlığımdan haberi olmayan birini kıskanmak rahatsızlık psikolojiden anlayan bunu zaten bilir Sibel.
Platonik icinde kuskanılmax
Ayrıldızmı
Gel konusalım olur mu
he ya abı dedıkden sonra sogudum :D
Haklısın
Bizim kafada kurma
hayal edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şok oldum dersem yalan olur çünkü bu hissi bilmeyen biri var mıdır ki? İnsan kalbini kaptırınca weekends gelmesin, evde yalnız kalmasın diye içten içe dualar ediyor resmen. Kendince senaryolar yazıp kıskanmak tam bir platonik klasiği! ✨
Kendi hayatında henüz adım atmadığın için belirsizlik seni daha çok yoruyor tatlım. Kendine bu eziyeti çektirmek yerine minik bir sinyal çakma vaktin gelmedi mi acaba? 💖
Peki onu darlamadan ilgini hissettirecek tatlı bir adım atmayı düşünüyor musun? ☕💅
Yok. onceki tecrübelerime dayanarak hic bir erkeğe ilk adim atmam. Tabi buyuk de konuşmamak lazim.
Önceki kırgınlıklar yüzünden geri durmanı çok iyi anlıyorum aşkom, büyük konuşmayıp kalbini koruman en doğrusu zaten 🥺✨