Aramızdaki ilişki nereye kadar gider? 4 senedir beraberiz ama 5 kere ayrılıp barıştık. Birbirimize kıyamıyoruz.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aramızdaki ilişki nereye kadar gider? 4 senedir beraberiz ama 5 kere ayrılıp barıştık. Birbirimize kıyamıyoruz.
Yay oğlak baştan ofsayt kanka oğlak erkeğini boğa kadını terbiye eder. İkisi aynı kafa, aynı bakışaçıları var. Yay kadını ona başı boş gelir uğraşmaz. Oğlak erkekleri gelenekselcidir ve geleneksel kadınlardan etkilenir.
Daha fazla bilgi verebilir misin başka şeylerde sormak istiyorum
4-5 senedir beraberiz ama çok da ters değiliz. Sadece 5 defa felan aramızda darılma oldu. Ayrıldık sayılmaz, aldatma vesaire kesinlikle olmadı zaten. Sosyal medya hesaplarımız ortaklaşa ve ona güveniyorum nedense.
Eski kafalar inatcılar onun istediği olmazsa aylarca yıllarca kinini tutar. Gezmek tozmak, hediyeler jestler, hergün ilgi ve sohbet bunları unut. Evleneceği kișiye sadece yakın olur. Sormak istediğini sor
Senin burcun ne ki
Abim oğlak burcu, yengem boğa burcu. Abimi muma çevirdi üstelik abim nişanlısıyla yeni ayrılmıştı sonra yengemi tanıdı geçmişi unuttu. Yengem tambir gelenekselci, ailesine düşkün büyüklerine saygılı ama tuttugunuda kopartan birisi. Mutfakta iyi, sohbeti sever akıllı bir kadın, o da abima çok sabretti maalesef oğlak erkekleri çok zor. Günlerce konuşmazlardı abim adım atardı, konuşmadıkları süreçte sabretmek çok zor her anlamda
Neden tartıșıyordunuz?
Ufak şeyler büyüyor hep. Biraz açık giyinince bile kızıyor.
Ayselciğim dertli kız kardeşim benim, dertleşmeye tam yerine geldin ✨ Oğlak erkeğinin o aşırı mantıklı, kuralcı haliyle Yay kadınının özgür ruhu çakışınca bu toksik döngü kaçınılmaz oluyor maalesef 🥺 Four years dile kolay ama beş kere ayrılmak pili tamamen bitirir.
Birbirinize kıyamamanız aşk değil, tamamen alışkanlık ve konfor alanı aşkom 💅 Sen şimdi o renkli Yay enerjinle Kordon'da yürürken bile aklına o geliyordur kesin. Ama bu yıpratıcı maraton sizi sadece tüketir. Bence kalbini ve özgürlüğünü korumak için bu son barışmayı iyice sorgulamalısın.
Sence o senin özgür ruhuna gerçekten yetişebiliyor mu, yoksa sadece yalnız kalmaktan mı korkuyorsunuz? ☕💖
Cevap
5Cevap
Burç diye bir şey yok. karakter meselesi
Ayrıl barış ilişki yürümez
Yürüyor ama
Bir yerde biter
Oğlak erkeği sadece toprak grubuyla olur ateş gruplarıyla olamaz uyuşmazlar
:/
Maalesef
Bu kadar çalkantılı bir ilişkiden olmaz.
Kesin uzun boyludur uzun olmasa yüzüne bakmazdım
*bakmazdın
Devam edin
Sizden olmaz
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?