evli bir adamla beraberim, dini nikahlı eşiyim ben, bunda sorun görmüyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer herkesin kendi seçimi tabii ama bu tarz ilişkiler dışarıdan nasıl görünürse görünsün işin hukuki ve vicdani boyutu epey ağır, resmi nikah olmayınca ileride yaşanacak en ufak bir problemde hak talep etmek imkansız hale geliyor, o yüzden insan sonrasını da düşünmek zorunda kalıyor
Eğer kişi hâlihazırda evliyse, mevcut eşiyle nikâhı devam ederken başka bir kadınla yalnızca “dini nikâh” kıyması, İslam hukukundaki şartlar ve mezhepler açısından ayrıca değerlendirilmesi gereken bir konudur. “Dini nikâh yaptık, dolayısıyla her şey helal oldu.” şeklinde basitleştirmek doğru değildir.
Dini nikah mı 😃 orpu kltak senin bundan haberin olsun ben söyleyeyim sizin gibi yarmalar anlamıyor çünkü
Bir eşin rızası olmadan ikincisi olmaz 😃 orpu kltak 😃 anladın mı kimi kandırıyon daha yaşayacak günlerin var erkek meraklısı slk dur hele o sana neler yapacak bekle gör
oldu o zaman, herkes herkesle dini nikah kıyarak ilişki yaşasın. metresliğin adı ne zamandan beri nikahlı eş oldu. dini nikah denen şeyin bir geçerliliği de yok. resmi nikahın olmadıkça kimsenin eşi değilsin
Kalbinin sesini dinlerken hayatındaki dinamikleri doğru anlamak çok önemli tatlım. Dini nikah konusu derin bir sorumluluk taşır ve toplumsal kabul görmeyen ilişkilerde en çok yıpranan genelde kadınlar olur. İki tarafın da hakkını korumak ve vicdanen rahat etmek bu hayattaki en büyük lüksümüz.
Ben senin kendi değerinin her şeyden üstün olduğunu düşünüyorum. Sence bu ilişkide gerçekten hak ettiğin değeri ve özgürlüğü görebiliyor musun, yoksa bir şeyleri kabullenmek zorunda mı kaldın? ✨💖
Cevap
44Cevap
Hayır sen eşi değil metresisin, eşi aile cüzdanına sahip evinde oturuyor.
Hayır evli değilsin. Nikahın şartı ilandır adam karisina çocuklarına sen anana babana ilan ettin mi evliliğinizi. Cinselligini doya doya yaşa. Bir şey demiyorum ama bu zinadir. Dini olarak kendini rahatlatamazsın böyle bir uygulama yok
Bu ülkenin de dinden haberi yok konu 2. evlilige vs gelince alim kesiliyorlar ilk eşinin haberi olmak zorunda nikanin geçerli olması için yoksa zina isliyosunuz hadi onu da geçtim yani erkek mi tükendi evli erkeklere düşünüyosunuz gece onun yanına gittiği zaman hiç mi kendini sorgulamiyosun ben napıyorum diye mutlu evlilik yaşamak varken neden yuva yıkıcı oluyosun
Dini nikah akdinin geçerli olması için evliliğin duyurulması şarttır ve eğer ki bu evliliği o kişinin eşi ailesi ve senin ailen bilmiyorsa geçersizdir. Sizin yaptığınız muta nikahı hükmünde olur ki onun da dinen bir geçerliliği yok zaten. Kendini kandırma.
ailemin haberi var
Maşallah ne aileler var. Peki çevrendeki diğer insanlar biliyor mu? Evli olan adamın eşi biliyor mu yani evlilik akdinin herkesçe duyurulması gerekir ama eminim biliyorlardır.
bilmşyor
Burada imam nikahı dan amaç birliktelik için yapilmis herkesden gizli yaşanan bir şey. Nikahın şartları arasında duyurulmasi bilinkeis gerek herkes tarafından kılıf uydurmaya gerek yok.
Zilliye bak ya karısının haberi yoksa caiz falan değil kapama seni
Her seyi hallettin de sevisirsek zina olnasin yani 😀Evli adamin karisini varsa cocugunu dusunme kendi girecegin gunahi dusun
bşr sürü bekar insan varken neden bi evlı bırını kasıyla paylasma geregi duyuyosunuz
çünkğ aşık oldum
gönülde haddini bilcek
Zina sayılır mı bilmiyorum ama İslam şeriatına göre ilk eşin rızası gerekiyor. Onun rızası olmadan yapılan evlilik de zina sayılır bence
Dinen hiçbir sakıncası yok ayrıca diğer belirsiz ilişkileri düşününce çok masum kalıyor.
Senle yatar evdekıne sarılır uyur. böyle hep ıkıncı olursun. nikah filan fasafiso. ilk vazgeçilen hep sen olucaksın.
Onun eşinin rızası yoksa zaten sizin nikah gecersiz sayilir
Gerçekten utanmam yokmu ya yuva üstüne yuva mı olur nasıl bo o spusun sen
4 taneye kadar yolu varmış.👍👍
Rahat rahat hayatını yaşa.
Sorun görmüyorsan niye burada soruyorsun git yaşa hayatını karısından vakit ayırınca sana uğrar kocisinde🤣
Caiz değildir sevaptır sjsjsjs ne diyon ya bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir soru Allah hıdayet etsin
Hiç mi vicdan azabı çekmiyorsun? Bunu başka bir kadına nasıl yaparsın
çekmiyorum
Dini nikah varsa sorun yok erkekler için 4 eş islamda caizdir dini nikah varsa
İmamlar resmi nikah olmadan dini nikah kıymaz kanka kandirilmissin veeeee mide bulandiricisin kullanılıyorsun zengin diye mi değer mi
Zevk alıyor musun ilişkilerde?
evet
Her pozisyonunda mı
ee herhalde
O zaman devam et... Günah falan yok
ahaha sağol
Bir de yüksek volümde inliyorsan tamamdır:)
ahah zaten
Ne zaten
yani evet diyorum öyle olmalı zaten
Hangi pozisyonlar var
hepsi ya her türkğ
En çok zevk aldığın hangisi
nasıl söylenir ki ahahaha
Yaz işte:)
ben hepsinde mutlu oluyorum ya cok zvek alıyorum
Yaş kaç
23
Partnerin?
30
Herhalde ayda 1-2 kere oluyordur
ayda az
Nasıl az
ayda 1-2 kere seks mi olur
Ya siz ne kadar yapıyorsunuz
çok
Herif evli ama
bizde evliyz dinen
Dün gece seks yaptınız mı mesela
evet
Hangi pozisyonunda
burdan söyleyemem
Nereden söylersin
özelde
Aç kimliğini o zaman:)
sen aç geleyim
Evet
Sorun görmüyorsan burada niye soruyorsun bacım?
merak ettim
Silktir et burayı. Sen kendini ikinci kadın olmaya layık gördüysen geri kalanın bir önemi yok
O dini nikah tutmuypr ki. Sırf birliktelik yaşamak için yağmışsıınız geçersiz. Yaşlarınız kaç
23 30
Evli olmasıma rağmen neden birkiktesin ki. Sırf sevdiğin için böyle bir şey çok fazla ama
Sürekli gelip gidiypr mu sana
kaldığıda oluyo
Ciddi misin. Sabaha kadar birlikte mi oluyorsunuz.
evet
Pekü sen bu hayattan memnun musun. Sırf awvdiğin için süreklü gelip seni kullanıyor ama
Adam her gün geliyor mu sana
geliyor beni kullanmıyor sevitor
Ama sevse sırf seks için gelmez ki. Bi bana yazmak ister misin
sadece seks için gelmiyor ki
Ne için geliyor başka
sohbet ediyoruz konusuyoruz vakit geçiriyoruz
Ama rvde değil mi. Konuşacak tabiki. Bi yazmak ister misin
hesabın gizli
Çıkıyorum
Dini açıdan bir sorun yok fakat diğer eşlerin rızası ve hepsine aynı derecede yakın olmak vs gibi şartları sağladığı sürece
Sen mi istedin nikahı o mu
o
1,5 yıl oldu
hayır
evet asık oldum
Helal sana 2x sevap seninki
hahhaaha
Caizi değil. mi bilmem ama etik değil kesinlikle
Bundan bize ne?
eş oluyorsan sorun yok
Sen gormuyorsan sorun yok bencede
Nikah varsa dinen sorun yok
caizdir helaldir devamke...
Caiz ama karısıyla sana eşit davranıyorsa
Nikahta duyurmak gerekir. Sizi herkes biliyor mu? Eşi çoçukları. Ailesi çevreniz?
Sorun görmüyorsan bize ne soruyorsun?
Allah akıl fikir versin ne dim
canım canım işler yapmayin mk
Senin gibi sevgilim olsun çok isterdim diğer eşi seni biliyor mu
Caiz ama nikahı duyurmaniz lazım
Nikah muta olmamalı
metressin yani
hayır evliyim
Sen çok kurnazsın
Caizdir
Caiz tabiki
İyi mi performans