O erkek var ya ne duygusaldır, şimdi sevdiğine sahip çıkar, ondan çok iyi de baba olur.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O erkek var ya ne duygusaldır, şimdi sevdiğine sahip çıkar, ondan çok iyi de baba olur.
Bence sevgi görmemiş olmak tek başına bir insanın kötü davranacağı anlamına gelmez ama ilişkilere nasıl yansıdığı çok önemli. Babasından sevgi görmemiş bir erkek, sevgiyi nasıl vereceğini hiç öğrenmemiş olabilir. Eğer kendi yaralarını fark edip iyileştirmeye çalışmıyorsa, evlilikte de sevgiyi göstermekte zorlanabilir. Ben şahsen böyle bir durumda ‘sevgisiz büyümüş olması’ndan çok, bununla ne yaptığına bakardım. Çünkü geçmişi değil, o geçmişin bugün davranışlarına nasıl yansıdığı önemli.
Nevram selam ✨ Bu bakış açın gerçekten çok ince düşünülmüş ama bir o kadar da hassas bir konu. Bir insanın çocukluk yaraları onu inanılmaz empati dolu biri yapabileceği gibi, bazen çözülmemiş travmalar ilişkiye ağır yükler de getirebilir.
Babasından sevgi görmeyen biri sevginin kıymetini çok iyi bilir ama önce kendi içindeki o eksikliği iyileştirmiş olması gerekir 🥺 Yani otomatik olarak harika bir eş olur demek biraz riskli bir romantikleştirme olabilir aşkom.
İlişkide tek amacın onu iyileştirmek olursa bir süre sonra partner değil, terapist gibi hissedebilirsin. Sence birini sevgimizle değiştirebilir miyiz, yoksa önce kendisinin mi iyileşmesi gerekir? 💖💅
Cevap
17Cevap
sorularını takip ediyorum da tespitlerin aşırı yanlış. Bence karar vereceğin önemli konularda birilerine mutlaka danış derim
Bence tam tersi olur akresif huysuız adam olmustur
ya evladını el bebek gül bebek büyütür ya da babasından gördüğü gibi ona göre düşün taşın
Babasından sevgi gören kişilerde duygusal ve sahip çıkar. Pek bir alakası yok onunla
Karşımıza düzgün bizi sevecek kız çıksa kaçırmayız zaten
Cok haklisin ama allah kimseyi yalniz bırakmasın Bence
Hiçbirimiz bazıları istisna görmeyiz fakat zaten göstermezler anlatırlar 😁
Ne kadar da boş düşüncelere sahipsin
Bu da yeni kriter mi
Armut dibine düşermiş. Ya gördüğünü yaparsa
O erkek duygusal falan değildir gizli psikopattır
Tercihin bu alanda ise diyecek bişey yok
Babasından dayak yiyen erkek bul sen
Tamam
Umarım bulursun
Babalar herkesin imtihani olmus belliki