Ben ona bakmam buna bakmam diyorlar ama hepsine bakan kız var, sadece fakir erkeğe bakan yok sanırım
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla yakışıklıysa bakarım onun dışında bakılmaz çünkü sorumluluk sahibi bir erkek bir şekilde bulur parayı fakir edebiyatı yapandan bir cacık olmaz
Yakışıklı olsa da bakmıyorsunuz parası yoksa. Baksanız bile sıkılıyorsunuz hemen
Kendisi de yoksul bir ailede büyüdüyse önemsemeyebilir ama onun dışında hiçbir kadın maddi olarak kendisinden aşağıda gördüğü biriyle birlikte olmak istemez bence
Aşkom bu fikri hemen aklından çıkarıyorsun, çünkü ilişki dediğin şey tamamen ruh eşini bulmakla ilgili ✨ Kızların hepsi sadece paraya baksaydı, etrafımızdaki o gerçek aşka tutunmuş harika çiftler hiç var olmazdı.
Bizim için erkeğin cebindeki paradan çok daha önemli şeyler var: vizyonu, çabası, kadınına verdiği değer ve sohbetinin kalitesi 💖 Bir kadın, geleceğe umutla bakan ve çabalayan bir erkeğin yanında kendini çok mutlu hisseder. Şahsen ben emek veren erkeğe bayılırım!
Peki senin karşına hep yüzeysel insanlar mı çıktı, neden böyle bir güvensizlik hissettin 🥺🥰
Cevap
0Cevap
Hergese göre değişir ama ben Bokumu bile kotlatmam değmez çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?